Etikete za piće - Silikonski markeri za čaše od ananasa u boji - 6 kom

Šifra: 94-035
24,00 KM Cijena bez PDV-a: 20,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Naljepnice za piće - Silikonski markeri za čaše od ananasa u boji - 6 kom će dodati raznolikost svakoj šoljici ili čaši i niko više neće pogriješiti šoljicu.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Etikete za piće - Silikonski markeri za čaše od ananasa u boji - 6 kom dodaće raznolikost svakoj šoljici ili čaši i niko više neće pogrešiti šolju. Samo odaberite svoju omiljenu boju praktičnog ukrasa. Zalijepite ukusnu etiketu ananasa na čašu i čaša je samo vaša, ukrašena šarenim oznakama ananasa . Planirali ste veliku zabavu, pripremili čaše za vino, pivo ili druga pića, ali brinete da će se čaše vaših gostiju pomiješati?

Zabavne naljepnice u boji korisne su za sve koji imaju veliku zabavu ili veliku porodičnu proslavu i trebaju označiti čaše kako ne bi došlo do zabune. Praktične dekoracije unose red u haos. Pametno označavanje je uvijek pri ruci, čvrsto drži na staklu i može se koristiti više puta. Ukusni ananas je higijensko rješenje ne samo za odrasle, već i za djecu.

Etikete od ananasa za čaše - Etikete u boji za čaše 6 kom

ananas etikete za čaše pića - oznake

Praktični i istovremeno elegantni pomagači - silikonske oznake za čaše za veliku porodicu ili posebne događaje.

Veseli ukrasi prikladni su i za porodice sa djecom, koje se tako često svađaju i oko posljednjeg keksa. Razdvajanje boja će biti vrlo zanimljivo za djecu. Svako dobija ukusan ananas u omiljenoj boji. Niko više ne mora da se bori za sopstveni pehar. Oznake za identifikaciju čaša nisu samo praktične, već i elegantne. Ukusni šareni ananas za čaše za vino čvrsto se drži glatke površine, tako da ne morate da brinete o promeni čaša. Silikonski separatori za čaše od ananasa lijepo diverzificiraju vaše dosadne, blage čaše i daju im određeni štih i boju.

Etikete čaše za vino od ananasa

markeri za čaše za čaše ananasa

Male etikete ananasa za čaše za vino - red i čistoća sa stilom.

Možete birati između šest silikonskih ananasa u boji. Etikete napravljene od visokokvalitetnog silikona su ekološki prihvatljive. Jednostavno ih stavite na čašu ili šolju i lako ćete izbjeći svaku zbrku i metež. Oznake stakla će cijeniti svaki poznavalac vina koji voli svoju čašu koliko i piće. Počastite sve na zabavi čašom od ananasa. Etikete za čaše za vino konačno će unijeti red u vaš kuhinjski ormarić.

etiketa ananasa na staklu - oznaka

Specifikacije proizvoda:

  • Boja: mix
  • Dimenzije: D 10 x Š 13 x V 2 cm
  • Materijal: silikon

Sadržaj paketa:

1x set od 6 naljepnica za čaše ananasa

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene