Elegantan električni otvarač za vino

Šifra: 94-014
78,00 KM Cijena bez PDV-a: 65,00 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Luksuzni električni, elegantni otvarač za vino - Otvaranje vina nikada nije bilo lakše i elegantnije kao s našim električnim otvaračem. Procedura je jednostavna.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Luksuzni električni elegantni otvarač za vino - Otvaranje vina nikada nije bilo lakše i elegantnije kao s našim električnim otvaračem . Procedura je jednostavna - ponovo otvorite foliju na boci, stavite otvarač za vino na vrh boce i pritisnite dugme.

Ne morate da brinete o problemima kao što je potonuće plute - vino će se otvoriti brzo i automatski. Degustacija dobrog vina je nezaboravno iskustvo. Naravno, osim ako ne koristite klasični otvarač za vino. Ako ste umorni od rvanja sa čepovima, isprobajte ovaj elegantni otvarač za flaše! Sa ovim luksuznim otvaračem uštedjet ćete vrijeme, jer će otvaranje vina trajati samo nekoliko sekundi! Sigurno svi znaju probleme kako otvoriti vino i kako brzo i pouzdano izvaditi čep kako bi se izbjeglo obezvređivanje ukusnog pića.

Lako je s našim električnim otvaračem za vino. Uzmite otvarač, pričvrstite ga na grlo boce, pritisnite ga i za deset sekundi čep nestaje! To je to! Omiljeni gadget među ljubiteljima vina i sada je već dostupan u vašoj zemlji. Luksuzan poklon!

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene