Deadpool maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-289
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Deadpool​ maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Deadpool kostim (maske) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Deadpool maska ​​za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Deadpool kostim (maske) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Deadpool maska

Maske za Noć vještica za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Deadpool je nekonvencionalni anti-heroj iz stripova i filmova. Njegova maska ​​bilježi prepoznatljiv izgled. Deadpool maska ​​vam omogućava da se transformirate u ovu smiješnu i akcijsku figuru na raznim kostimografskim događajima. To je sjajan način da dodate malo neobične zabave svojim kostimografskim prilikama. Ova maska ​​od lateksa u obliku Deadpoola je stoga apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše maske poput Deadpool- a najbolje se ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Deadpool maska ​​za lice za odrasle

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

Sadržaj paketa:

1x Deadpool maska

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene