Čarobni dekanter za vino - luksuzni aerator

Šifra: 94-023
98,00 KM Cijena bez PDV-a: 81,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Čarobni dekanter za vino - luksuzni aerator za prozračivanje crnog vina kako bi se istakla njegova aromatična i okusna svojstva u kratkom vremenu.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Čarobni dekanter za vino - luksuzni aerator za prozračivanje crnog vina kako bi se istakla njegova aromatična i okusna svojstva za kratko vrijeme. To je jednostavno neophodan dodatak za svakog ljubitelja crnog vina koji ume da ceni kvalitet i zna da vino treba da diše. Samo ga stavite preko čaše i ulijte vino kroz nju i uživajte u pravom ukusu od prvog trenutka. Vidjećete razliku u aromi i ukusu upotrebom ovog dekantera. Odličan okus vina ne ovisi samo o njegovoj klasi i kvaliteti sorte. Neophodan detalj za pojačavanje ukusa i arome vina je serviranje i prelivanje u čašu. Neka vina će istaknuti nakon dekantiranja . Za vinare je dekantacija vina dugotrajan i veoma težak proces koji mora biti pravilno napravljen da bi se zadržao ukus i aroma vina. Ovom metodom možete modificirati posebno starija vina ili vina jakog okusa.

magični dekanter za vino

Ne postoji lakši postupak koji može naglasiti okus i aromu vašeg vina za savršen doživljaj. Stalak za dekanter ne mora biti sakriven negdje u ormaru. Njegov jednostavan i moderan dizajn osvijetlit će svaki prostor . Obline postolja se igraju sa svjetlom i impresioniraće svakoga u svakoj prilici.

Karakteristike:

plus atraktivan i elegantan dizajn
plus poboljšava buke miris vina u roku od jedne sekunde
plus izrađen od visokokvalitetnog akrila i silikona

Sadržaj paketa:

1x dekanter
1x stalak
2x postolje
1x priručnik

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene