Putna pegla - parna mašina za odjeću (haljine) - mini prijenosna ručna pegla za odjeću sa rotacijom 90°

Šifra: 11-704
78,00 KM Cijena bez PDV-a: 65,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Putna pegla - aparat za paru za odjeću (haljine) - mini prijenosna ručna pegla za odjeću sa rotacijom 90° je ultra lagana, jednostavna za korištenje i pogodna za suho i mokro peglanje.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Putna pegla - parna mašina za odeću (haljine) - mini prenosiva ručna pegla za odeću sa rotacijom 90° je ultra lagana, jednostavna za upotrebu i pogodna za suvo i mokro peglanje, sa praktičnom funkcijom vodene magle za dodatnu paru . Održavajte svoju odeću glatkom i bez bora bez napora uz pomoć pegle za putovanje . Ručka ima ergonomski dizajn i može se rotirati za 90°. Putna pegla se zagreva za samo 20 sekundi , što vam štedi vreme. Koristite ga na ravnim površinama ili za vješanje odjeće. Opremljen je praktičnom izolacijskom prostirkom i čašom za mjerenje vode. Idealno je rješenje za održavanje elegancije na putovanju!

Najbolja putna parna pegla za odjeću

Najbolja putna parna pegla za odjeću

Brzo zagrevanje za 20 sekundi

Putna pegla je idealan pratilac za sve koji žele da ostanu šik čak i u pokretu. Sa svojim kompaktnim dimenzijama od 20,5 x 17 x 9,5 cm i laganom težinom od samo 300 grama, lako se uklapa u svaki prtljažnik ili ruksak. Brzo zagrijavanje za 20 sekundi znači da vaša odjeća može biti glatka i ravna na vrijeme, bez nepotrebnog čekanja. Praktična funkcija vodene magle dodaje dodatnu paru za efikasnije peglanje, što je posebno korisno kada putujete gdje je svaka minuta važna.

mini pegla za putovanja mala prenosiva parna mašina za odeću

Ergonomska ručka koja se može okretati za 90°

Ergonomski dizajnirana ručka, koja se može rotirati za 90° , osigurava maksimalnu udobnost i fleksibilnost prilikom peglanja. Ovaj inovativni dizajn omogućava vam da lako manevrirate peglom preko odjeće bez osjećaja umora ili nelagode u ruci. Ova funkcionalnost povećava dostupnost teško dostupnih mjesta i olakšava peglanje različitih vrsta odjeće, što ovu peglu čini zaista univerzalnim alatom za svakoga.

najbolji ručni aparat za paru za odjeću - prijenosno glačalo za odjeću

Učinkovito na različitim vrstama površina

Putna pegla je dizajnirana da bude efikasna na različitim vrstama površina. Bilo da trebate da peglate odeću položenu ili više volite da peglate viseće predmete direktno na vešalici, ovo pegla pruža fleksibilnost koja vam je potrebna. Zahvaljujući svojoj svestranosti i priloženoj izolacionoj prostirci koja štiti površine od oštećenja, zajedno sa čašom za merenje vode za jednostavno punjenje, ova pegla je savršeno rešenje za peglanje u svakom okruženju. Njegova sposobnost da efikasno radi na širokom spektru materijala i površina čini ga neophodnim dodatkom za svakoga ko želi da izgleda šik u pokretu.

specifikacija:

  • Materijal: ABS, aluminijum
  • Dimenzije proizvoda: 20,5 x 17 x 9,5
  • Neto težina: 300 grama
  • Ulaz: 220V
  • Izlazna snaga: 26W


Sadržaj paketa:

1x Kompaktna putna pegla mala
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene