Bubanj za jezik - Set čeličnih bubnjeva sa 2 štapa

Šifra: 11-655
90,00 KM Cijena bez PDV-a: 75,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Tongue bubanj - Čelični set bubnjeva sa 2 štapa - ovi bubnjevi su simfonija ideja i muzičke inovacije koja će potaknuti vaše muzičko iskustvo.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Tongue bubanj - Čelični set bubnjeva sa 2 štapa - ovi bubnjevi su simfonija ideja i muzičke inovacije koja će potaknuti vaše muzičko iskustvo. Ovaj čelični dragulj nepogrešiv je pratilac za sve ljubitelje melodije i njihovih kreativnih izražajnih puteva. Njegov kompaktan dizajn i izdržljivi materijali čine ga pouzdanim partnerom za muzičke avanture na cestama i kod kuće. Oživite svoje muzičke izraze i dopustite da Tongue bubanj pomjeri granice vaše kreativnosti.

set čeličnih bubnjeva za jezik

Pogodno za sve starosne grupe

Bubanj je muzički instrument koji se dopada svim starosnim grupama svojom jedinstvenom kombinacijom zvuka i jednostavnog korišćenja. Njegov prijatan ton i intuitivna kontrola čine ga idealnim saputnikom kako za mlade muzičke entuzijaste tako i za iskusne svirače. Bez obzira da li ste početnik ili napredan muzičar , Tongue bubanj otvara vrata u svijet melodije i ritma. Uživajte u beskrajnim mogućnostima stvaranja muzike uz ovaj univerzalni instrument koji svakom uzrastu donosi radost sviranja.

set bubnjeva od čelika

Nežna nebeska melodija

Bubanj sa jezikom nosi sa sobom magični dodir meke nebeske melodije. Njegov čelični jezik stvara bogato zvučno iskustvo koje ističe ljepotu muzike u najdelikatnijim prezentacijama. Svakim dodirom njegove tipke daju melodične tonove , stvarajući atmosferu mirne harmonije. Uz Tongue bubanj nema muzičkih ograničenja - samo čista, nebeska melodija koja privlači dušu i nosi djelić nebeske muzičke magije . Pažljivo odabrani materijali nisu samo jaki, već su i otporni na vrijeme i zahtjevne uvjete. Svaki komad napravljen od ovih materijala odražava posvećenost kvaliteti i trajnosti.

specifikacije:

  • Materijal: čelik, drvo, guma
  • Dimenzije proizvoda: 16 x 16 x 8 cm
  • Težina: 520g


Sadržaj paketa:

1x bubanj za jezik
2x bubnjevi
4x ekstenzije za prste
1x Muzička knjiga
1x Torba za nošenje
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene