Strašna lutka (djevojčica) Momo maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-293
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Strašna lutka (djevojčica) Momo maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječiji i odrasli kostim (maska) od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Strašna lutka (djevojčica) Momo maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječiji i odrasli kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Zastrašujuća maska za lice djevojčica (lutka) Momo

Zastrašujuća maska za lice djevojčica (lutka) Momo

Maske za Noć vještica za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Momo je jezivi lik sa misterioznim osmijehom, izražajnim očima i dugom kosom, koji će savršeno poslužiti kao savršena inspiracija za masku za Noć vještica. Njen sofisticirano izrađeni izgled će stvoriti raspoloženje straha i misterije na svakoj zabavi. Ova maska od lateksa u obliku Momo je stoga potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše maske kao što je Momo najbolje se ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Momo maska za Noć vještica za djecu

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske)   pažljivo su dizajnirani i sa mnogo nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta.

Sadržaj paketa:

1x Momo maska

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene