PIKACHU maska za vještica - Pikachu maska za lice i glavu sa ušima i naočalama žuto pletena

Šifra: 88-317
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

PIKACHU maska za Noć vještica - Pikachu maska za lice i glavu sa ušima i žuto pletenim naočalama - za djecu (djecu) i odrasle za zabavu ili karneval.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

PIKACHU maska za Noć vještica - Pikachu maska za lice i glavu sa ušima i naočalama žuto pletena - za djecu (djecu) i odrasle za zabavu ili karneval, ili kao cool maske za zabavu ili proslavu. Dječiji i odrasli kostim (maska) sa Pikachu motivom izrađen od ekološki prihvatljivog i netoksičnog akrilnog pletenog materijala . Gledanje i disanje kroz usta i nozdrve maske je ugodno i prozračno.

pikachu maska maska za lice sa ušima

Maske za Noć vještica za dječake (djecu) ili odrasle

Svi znaju pokemon karte, a pretpostavljam da je najpoznatija ikona Pikachua . Ova akrilna pletena maska u obliku Pikachua je stoga apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše maske poput Pikachua se najbolje ističu na Noć vještica, karneval, disko, klub, zabava ili festival, one su prava investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Halloween pikachu maska za lice

Karnevalske maske - akrilne karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u omiljenog superheroja ili čudovišta iz strašnih filmova ili životinje.

pikachu maska za lice karnevalska zabava

Sadržaj paketa:

1x Pikachu maska
1x čaše

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene