Patka maska - silikonska maska za lice (glava) za Noć vještica za djecu i odrasle

Šifra: 88-326
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Pačja maska - silikonska maska za lice (glava) za Noć vještica žuta silikonska maska za djecu i odrasle- izrađena od 100% prirodnog lateksa za Noć vještica ili karneval.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pačja maska - silikonska maska za lice (glava) halloween žuta silikonska maska za djecu i odrasle - izrađena od 100% prirodnog lateksa za Noć vještica ili karneval. Dječji i odrasli kostim (maske). Materijal koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nozdrve maske je ugodno i prozračno.

pačja silikonska maska za lice

Maske za Noć vještica za dječake (djecu) ili odrasle

Maska za Noć vještica zanimljiva je svojim razrađenim dizajnom i detaljima koji je čine upečatljivim dodatkom sablasnoj atmosferi. Sa svojim jezivim karakteristikama i impresivnim elementima, imat ćete utisak da ulazite u svijet životinja. Savršen je dodatak za one koji žele stvoriti osjećaj napetosti i misterije na zabavi za Noć vještica. Sa ovom maskom na licu postat ćete jedan od najpopularnijih i najpriznatijih filmskih heroja ili kultnih životinja i likova, a to će vam zasigurno donijeti mnogo komplimenata i radosnih reakcija.

Ova maska od lateksa stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše zastrašujuće maske se najbolje ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati i, prije svega, biti cool.

Dječija maska za glavu žute patke

Karnevalske maske - Latex karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske)   pažljivo su dizajnirani i sa mnogo nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje, čudovišta iz strašnih filmova ili životinje.

Sadržaj paketa:

1x silikonska maska Duck

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene