Ironman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-287
78,00 KM Cijena bez PDV-a: 65,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Ironman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Ironman kostim (maska) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Ironman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Dječiji i odrasli Ironman kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Ironman maska za lice

Maske za Noć vještica za dječake (djecu) ili odrasle

Ironman maska je za sve ljubitelje ovog legendarnog superheroja. To je savršen način da dobijete izgled jednog od najpopularnijih strip likova i ispunite svoje snove o superherojima. Vaša Ironman maska će sigurno privući pažnju i postati odlučujući element vašeg kostima. Ova maska od lateksa u obliku Ironmana je stoga apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše Ironman maske se najbolje ističu na Noć vještica, karneval, disko, klub, zabava ili festival, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

Sadržaj paketa:

1x Ironman maska

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

97%