Grinch maska i rukavice - grinch realistična maska za lice (lateks/silikon) za Božić

Šifra: 88-313
78,00 KM Cijena bez PDV-a: 65,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Grinch maska i rukavice - grinch realistična maska za lice (lateks/silikon) za Božić za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Najbolji grinch kostim.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Grinch maska i rukavice - grinch realistična maska za lice (lateks/silikon) za Božić za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Najbolji grinch kostim (maska) napravljen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nozdrve maske je ugodno i prozračno.

GRINCH - maska za lice sa rukavicama

maska za lice sa rukavicama - Grinch

Maske za Noć vještica za djecu i odrasle

Grinch maska je odličan izbor za one koji vole božićne priče s malo ekscentričnosti i komično zlokobne prirode. Maska vam omogućava da se transformirate u Grincha, zeleno stvorenje sa srcem veličine lopte koje pokušava ukrasti Božić. Sa ovom maskom ćete izgledati komično lukavo i smiješno, što će sigurno izmamiti osmijeh na lice svakom ko vas vidi. Dakle, ako želite u bilo koji događaj unijeti dašak ludila i božićne atmosfere, Grinch maska je pravi izbor.

Ova maska od lateksa u obliku Grincha je stoga apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše Grinch maske se najbolje ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

grinch maska i rukavice silikonski latext realističan

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske)   pažljivo su dizajnirani i sa mnogo nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili strašna filmska čudovišta.

grinch maska sa rukavicama

Sadržaj paketa:

1x Grinch maska sa rukavicama

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene