Batman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-280
64,00 KM Cijena bez PDV-a: 53,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Batman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Batman kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Batman maska za lice - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Batman kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

Batman maska za karneval

Maske za Noć vještica za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Batman je jedan od najlegendarnijih strip likova i superheroja. Njegova maska bilježi prepoznatljiv izgled. Batman je poznat po svojoj mračnoj i misterioznoj ličnosti koja se bori protiv kriminala u Gotamu. Batman maska vam omogućava da se transformišete u ovaj kultni lik i postanete čuvar pravde na raznim kostimografskim događajima. Ova maska od lateksa u obliku Batman stoga je potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i drugo. Naše maske poput Batmana najbolje se ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, one su prava investicija za vas ako želite da impresionirate i, prije svega, budete cool.

Batman maska za Noć vještica

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

sadržaj paketa:

1x Batman maska

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

98%