Kožna prostirka za sto – Luksuzni SET 11 kom za podlogu za sto (smeđe drvo + koža)

Šifra: 96-012
658,00 KM Cijena bez PDV-a: 548,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Kožna prostirka za sto – Luksuzni SET 11 kom za podlogu za stol​ od smeđeg drveta i bijele umjetne kože, 100% ručni rad.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Kožna prostirka za sto – Luksuzni SET 11 kom za podlogu za sto od smeđeg drveta i bijele umjetne kože, 100% ručni rad. Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - kože i drveta. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od kvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom . Jedinstveni dizajn crvene kože izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 11 komada kancelarijskog materijala: radni podmetač sa prostorom za skrivanje dokumenata, držač za olovke, držač papira za beleške, stalak za kalendar, stalak za vizit karte i spajalice, kožni ram za fotografije, jastučić za piće, dupli pladanj za dokumente , etiketa i set zlatnih olovaka - hemijska i nalivpera.

Radna prostirka je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente. Luksuz   kožna podloga (mat) - jedinstveni uredski pribor. Podloga za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Luksuzni kancelarijski dodatak za svakog menadžera

kožna i drvena kancelarijska galanterija

Osnova stola od bijele kože i smeđeg drveta sa zlatnom natpisnom pločicom + zlatne olovke - SET olovka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i ​​elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

zlatni stalak za olovke

Luksuzna dupla ladica za dokumente i papir od kože i drveta. Karoserija je u potpunosti izrađena od kože, unutrašnjost je obložena bež antilopom. Ovaj stoni pribor jedan je od naših najboljih pomoćnika pri radu u kancelariji. Kao rezultat našeg rada svakodnevno dobijamo i stvaramo veliki broj radova . Ali gdje ih staviti? Treba nam mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije sortirali. Naša fioka za dokumente sigurno će vam pomoći!

luksuzni kancelarijski organizator

ručno rađena koža

100% ručni rad, drvo i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručna obrada drveta

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađen od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: bijela koža i smeđe drvo
plus 11 komada kancelarijskog pribora
plus 100% reciklabilno + ekološki prihvatljivo

specifikacija:

Dimenzije: 58x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: bijela
Boja drveta: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata
1x postolje za olovke
1x držač papira za note
1x držač kalendara
1x stalak za vizit karte i spajalice
1x kožni okvir za fotografije
1x jastučić za piće
1x fioka za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka sa bazom: hemijska i nalivpera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (1)

98%