Prstenasto svjetlo - SELFIE RING svjetlo sa postoljem - 120 LED dioda sa stativom za telefon

Šifra: 71-079
98,00 KM 78,00 KM Cijena bez PDV-a: 65,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Prstenasto svjetlo - SELFIE RING svjetlo sa postoljem - 120 LED dioda sa stativom za telefon​. Pametno kružno LED prstenasto svjetlo sa stativom spada u najbolja foto svjetla.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Prstenasto svjetlo - SELFIE RING svjetlo sa postoljem - 120 LED dioda sa stativom za telefon​. Pametno kružno LED Ring Light sa stativom spada u najbolja foto svjetla. Koriste ga jutjuberi, vlogeri, ali i kreatori videa vezanih za viziju. Ističe se vrhunskim kvalitetom slike, koji osigurava savršeno snimanje selfija, portreta i video zapisa. Sjene na licu uopće neće biti vidljive. Bilo da koristite profesionalnu kameru ili mobilni telefon, uvijek ćete stvarati video zapise savršenog kvaliteta uz LED foto svjetlo.

LED prstenasto svjetlo za selfije

SELFIE lampa sa 120 LED dioda

LED Ring Light sa stativom stvara svjetlosni efekat koristeći 120 LED dioda . Za određeni trenutak možete birati između 10 nivoa podešavanja osvetljenosti , a dostupna su i 3 tipa svetla sa temperaturom boje . Temperatura svjetlosti može se podesiti u rasponu od 3000 do 6000 K.

Kružno LED svjetlo za fotografisanje sa stajnom za telefon

Kvalitetna obrada

Kružna foto lampa je izrađena od visokokvalitetnog SPCC čelika, što garantuje duži vijek trajanja svjetla. Kabl za napajanje ima daljinski upravljač, koji se može koristiti za uključivanje i isključivanje svjetla, kao i za prigušivanje svjetla ili odabir različitih načina rada. Tako svjetlo omogućava laku manipulaciju tokom fotografiranja bez nepotrebnog odlaganja.

Kružno LED svjetlo sa držačem stativa

Praktičnost i jednostavnost u jednom

Deo foto lampe je praktično mobilno postolje koje se može koristiti i na kosim i na glatkim površinama. Noge su fleksibilne, zahvaljujući kojima ih možete lako pričvrstiti za drvo, ogradu ili druge predmete. LED foto lampa je vodootporna, možete je postaviti u vertikalni i horizontalni položaj. Stativ može poslužiti i kao stativ i kao monopod. Kuglasta glava stativa je rotirajuća unutar 360°.

Kružno svjetlo za fotografije sa držačem za telefon

Funkcija stolne lampe

Ovo kružno svjetlo se napaja preko USB-a , možete ga napajati pomoću laptopa, kompjutera, power bank-a i USB punjača. Tako da će odlično funkcionirati kao stolna lampa za vašu šminku ili druge online video zapise koje biste trebali završiti na svom stolu.

Foto svjetlo sa stativom


specifikacija:

  • Materijal: SPCC čelik + ABS Luminous
  • LED diode: 120 kom
  • Podešavanje jačine svetla: 10 režima
  • Izlazna snaga: 0,2W
  • Boja: crna


Sadržaj paketa:

1x kružno svjetlo
1x tronožac
1x postolje za mobilni telefon

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene