Pokloni za žene - ideje za poklone (savjeti) za nju: TOP #20 savjeta

Pokloni za žene - ideje za poklone (savjeti) za nju: TOP #20 savjeta​. Nemate ideju za rođendan, Božić?? Najbolji pokloni za vašu majku, djevojku, prijateljicu, ženu - originalni poklon inspiracija za vas.

Nudimo vam savjete za poklone koji su za sve žene, samo morate odabrati koji bi vam najviše odgovarao i možete donijeti radost u bilo koje doba godine. Znate... želite da izaberete poklon za ženu , ali ne znate kako to da uradite. Hoće li biti zadovoljna? Hoće li joj se svidjeti? Gdje dobiti ideje? Mi ćemo vam malo pomoći u tome, izaberite iz naše ponude poklona za žene , evo naših savjeta.

Prepustite se inspiraciji i možda vam naši savjeti za poklone za žene pomognu da pronađete prave poklone za ženu, poklon za majku, poklon za sestru, poklon za baku ili samo za zabavu. Poklonite prelep poklon kao rođendanski poklon za ženu, božićni poklon za ženu, poklon za devojku, poklon za Valentinovo za ženu, smešne poklone za žene ili kao poklon mami za Božić. Za beznadežne muževe imamo prijedloge kako odabrati poklon za ženu, očajni ljubavnik može izabrati poklon za djevojku iz naših savjeta. Ili kada se približavaju rođendani ili imendani, morate razmisliti o tome kako odabrati poklone za žene za rođendan , pa pokušajte odabrati poklon ženi za 30. rođendan, poklon ženi za 40. rođendan ili poklon za ženu za njen 50. rođendan iz naših savjeta.

Na primjer, drvena zidna mapa je odličan poklon za jubilej kao poklon za 50. rođendan ženi, ili su grijane stvari dobra ideja za prigodan i zahvalan poklon za 60. rođendan mami , ili kao poklon za baku . I naravno, originalan, univerzalan i ujedno luksuzan poklon za mamu ili kao poklon za sestru je, na primjer, luksuzni USB ključ kao komad nakita , možete birati između različitih varijanti. I digitalni WiFi okvir za fotografije pa može biti odlična ideja za poklon ženi , kao poklon mami od djece , ili kao poklon ženama za Božić , jer Božić je praznik radosti, mira i porodice , a zatim se daruju pokloni za žene za Božić i nadamo se da će vam naš savjet za poklon za ženu pomoći da odaberete pravi poklon za ženu.

pokloni za žene

#TOP 1 poklon 24K zlatna ruža - savršen poklon za ženu (djevojku, ženu)

poklon za ženu (djevojku, ženu)

Zlatna ruža, jedinstvena i večna , kao ljubav! Bilo za rođendan, ili kao poklon za godišnjicu braka , godišnjice za žene, ili samo iz ljubavi prema svojoj voljenoj polovini, djevojci, dečku, supruzi , zašto ne počastite voljenu osobu savršenim romantičnim poklonom ? Ova jedina živa zlatna ruža umočena je u zlato od 24 karata, istaći će vašu ljubav i oduševiti bitnu osobu ili ženu u vašem životu. Elegantno izrađena zlatna ruža izgleda i lijepo i realistično. Iako će žive ruže uvenuti i osušiti se, ova prava ruža umočena u 24-karatno zlato trajat će vječno i predstavlja prikladnu počast vašoj ljubavi jedno prema drugom. Everlasting Rose - nikada ne vene i ne treba joj voda, istinski romantičan poklon koji će zaprepastiti svakoga, savršen kao poklon za Dan zaljubljenih.

#TOP 2 poklon Buket medvjedića - šta kupiti, poklon ženi, prijateljici, djevojci za rođendan/godišnjicu

pokloni za ženu, ćerku, majku, ženu, ljubavnika
Prekrasan i elegantan poklon za svaku ženu - slatki buket pun medvjedića. Takav poklon nikada neće razočarati, jer je nezaboravan izraz oduševljenja i iznenađenja vrijedan, medvjedići će oduševiti ne samo ženu, baku ili majku, već i kćer, unuku ili sestru. Mali medvjedici imaju prekrasne krune na glavama koje izgledaju luksuzno . Savršenstvo buketa upotpunjuje prelijepo, elegantno pakovanje i poklon kutija , uz koju više nećete morati da brinete u šta ćete umotati buket. cveće, izmamiće vam osmeh na lice :)

#3 poklon Staklena šolja PENIS - veseo, smešan poklon za ženu - prijateljicu, devojku, sestru

veseo, šaljiv poklon za ženu - prijateljicu, devojku, sestru

I ovaj smiješni UNISEX poklon dodajemo kao naš savjet za poklon za djevojčice ili žene i treba ga uzeti s oprezom :) Ova šolja je pogodna za one koji olako shvataju začinjenu šalu u vidu erotskog poklona , ​​koji posebno je pogodan za zabavu, djevojačko veče, vjenčanje poslije zabave ili kao poklon za Valentinovo ili privatnu zabavu za dvoje. Učinite svoju zabavu nezaboravnim iskustvom uz veselu čašu za koktel u obliku penisa. Osvježite čašu pićima raznih boja ili ukrasite slamčicom za piće i zabava je savršena. Odlično za deserte, koktele, vino i druga pića. Ova smiješna šalica u obliku penisa je starter za zabavu. Originalan način da začinite zabavu ili pružite sjajnu i veselu zabavu.

#TOP 4 poklon Luksuzni USB ključ - nakit kao prekrasan poklon za ženu

pokloni za žene
Stoga je ovaj ekskluzivni USB stick za nakit nesumnjivo jedna od najboljih ideja za poklon za žene . Lijepo i precizno izrađen komad nakita koji skriva 16 GB prostora za pohranu filmova, fotografija i dokumenata. Ovim poklonom ne možete ništa pokvariti kada ga poklonite bilo kojoj ženi, čak će i male školarke dočekati priliku da se istaknu, a ujedno mogu koristiti nakit kao USB ključ. Ovaj poklon je pogodan za sve žene , čak i za mame ili bake, jer čak i ako ne znaju da koriste USB ključ ili nisu stručne za računare, nije bitno... jer je to prelep komad nakita i zadovoljiće svaku ženu. Luksuzni USB ključ kao komad nakita preporučujemo kao TOP 1 poklon, jer je pogodan i kao poklon za Valentinovo , poklon ljubavi, svakako spada među poklone za Božić , ali i kao rođendanski poklon za devojka, sestra, majka ili baka , jednostavno za svaku zeni :)

#TOP 5 HIPPSY kaiš - poklon koji je i zaštitni i zabavan

poklon za ženu na 40poklon za ženuPokloni za žene
Da li stalno čujete svog partnera kako se žali da joj je donji dio leđa hladan? A se i dalje ne sluša kako govoriš da bi barem trebala staviti duks oko struka, zar ne? Riješite to ovim poklonom za Valentinovo ili rođendan! Ovaj moderan dodatak, a ujedno i koristan univerzalni poklon za žene - Hippsy pojas za grijanje , zasigurno će dobrodošlicu svakoj ženi. Tako da ovim poklonom nećete ništa pokvariti, naprotiv, vaša voljena osoba će biti zadovoljna što brinete o njenom zdravlju, a cijenit će i činjenicu da je ovaj poklon čak i u elegantnoj boji. U našoj e-trgovini nudimo Hippsy grejače za struke od veličina XS do XXL iu različitim bojama, ovaj stilski dodatak outfitu odličan je poklon za žene. Hipsi - dobra stvar je novi grijač za donji dio leđa koji će štititi bubrege i donji dio leđa tokom hladnijih dana.

#TOP 6 poklon EMS stimulator - poklon čvrstim ženskim oblicima

poklon za devojku

EMS Stimulator za oblikovanje bokova i čvrste zadnjice, koji će vam pomoći da ojačate kritične ženske dijelove. Ovaj sjajan poklon za ženu, poklon za ženu ili djevojku je pomoćno sredstvo za vježbanje koje možete koristiti gdje god želite. U kancelariji, kod kuće, dok radite u bašti. EMS stimulator sakrijete ispod odjeće i niko neće imati pojma da radite na prekrasnim ženskim oblinama. Poklon ženi, na primjer, za njen 30. rođendan , koji će pomoći u jačanju kritičnih ženskih dijelova. Drage dame! Učvrstite zadnjicu, suzite bokove i konačno si priuštite manju odjevnu veličinu o kojoj ste toliko dugo sanjali. Obradovaćete ne samo sebe nego i muške oči ;)

#TOP 7 poklon Pomlađujuća LED fotonska maska ​​- poklon za nju - za regeneraciju i vitalnost kože

ideja za poklon savjet za ženu
Tražite eliksir mladosti? Da li želite da budete, kako kažu, večno lepi i mladi? Imate umornu, blijedu, beživotnu kožu i trebate je posvijetliti i oživjeti? Pa, ne oklijevajte i isprobajte ovaj poklon za svoju ženu, djevojku ili majku - podmlađujuću LED fotonsku masku za lice. Maska za lice - LED tehnologija Fotopodmlađivanje za regeneraciju i podmlađivanje kože je novo i revolucionarno rješenje u njezi kože, vrata i ženskih dekoltea. Maska za lice sa LED diodama je revolucionarno rješenje za probleme s aknama. Pogodan poklon i za Valentinovo, za rođendane za žene, za sestru ili za ženu preko 50 godina kojoj će svakako dobro doći ovakva zgodna njega kože, pogotovo kada ne mora ići u kozmetički salon, već se jednostavno uljepšati u udobnost sopstvenog doma.

#TOP 8 poklon Grijaći pojas za donji dio leđa - za opuštanje ukočenih mišića i bolova

poklon za baku i baku suprugu

Ovaj remen za grijanje je lagan i prenosiv , što ga čini super pogodnim za planinarenje, sport ili samo svakodnevnu upotrebu. Odlična ideja za poklon savjet za ženu. Pojas za grijanje nezamjenjiv je pratilac u hladnim zimskim danima, kada udobno sjedimo u stolici ispred televizora pijuckajući topli čaj, a pritom osjećamo ugodnu toplinu infracrvenog pojasa za grijanje. Pojas proizvodi infracrvene talasne dužine kada stvara toplotu, lako apsorbuje ljudsko telo, pospešuje cirkulaciju krvi, jača imuni sistem. Topla terapija za ublažavanje bolova, ugrađeni jastučić za grijanje pruža ultra-kompaktnu toplinu za bol u leđima, mišićima, olakšanje zglobova i ozljeda. Ovaj grijač za donji dio leđa definitivno je jedan od rođendanskih ili božićnih poklona za žene.

#TOP 9 poklon LANGIE - Džepni glasovni prevodilac 53 jezika - poklon za svaku ženu

poklon za mamu majku zeni tetka
Odmor na moru, putovanje u inostranstvo , poslovno putovanje ili šoping u susjedne zemlje, trčanje po robnim kućama, moda i novi gedžeti... Znate li ženu kojoj se to ne bi svidjelo? :) Mi ne. I zato ovaj poklon možete pokloniti za ženu, koji će ženama dodatno olakšati i da ne samo da imaju savršeno iskustvo u kupovini, već i da bez muke naprave odlične aranžmane u inostranstvu! Ovaj LANGIE elektronski glasovni prevodilac može prevesti nevjerovatna 53 jezika . Samo ga ponesite sa sobom u džep i onda recite šta treba da prevedete, i to je to. Univerzalni poklon za svaku ženu.

#TOP 10 poklon Drvena mapa na zidu - mapa kao slika, univerzalni poklon za žene

poklon ideja za žene savjet

Jedan od zaista originalnih poklona za ženu, na primjer za rođendan, je drvena zidna mapa , koja će oduševiti svojom jedinstvenom i kvalitetnom izradom. Svaki komad je ručno rađen, pri čemu se zaista vodi računa o svakom detalju. Možete birati između različitih veličina od 100cm x 60cm do 300cm x 175cm i različitih boja drveta. Cijela mapa putovanja na zidu se sastoji od nekoliko drvenih dijelova , koji se mogu spojiti tačno do milimetra, a u paketu ćete pronaći sve što vam je potrebno za ugradnju. To je kao jednostavna slagalica. Ovaj dizajnerski komad enterijera odličan je poklon za ženu koja voli da putuje i istražuje prelepa mesta na našoj Zemlji. Originalan i luksuzan poklon ženi za Božić ili neki drugi praznik kao dodatak domu, društvu ili poslu.

#TOP 11 poklon Digitalni WiFi okvir za fotografije - podijelite svoja jedinstvena iskustva i podijelite fotografije na mreži

poklon za mamu majku baku

Zamislite divnu priliku da podijelite prekrasne slike sa svojim prijateljima iz bilo kog dijela svijeta. Digitalni WiFi okvir za fotografije odličan je kao ideja za poklon za ženu, baku ili majku. Digitalni ram za fotografije sa WiFi 10,1" sa 8GB memorije - slanje fotografija online i ekranom osjetljivim na dodir dolazi sa funkcijom dijeljenja fotografija direktno sa vašeg mobilnog telefona putem aplikacije Frameo. Foto ram je prekrasan poklon za mamu koja će imati do -ažurne fotografije njene djece ili unučadi odmah sa odmora, putovanja ili direktno iz kuće vaše porodice, jer se fotografije i opisi mogu slati direktno u okvir.Digitalni foto ram je poklon za žene ali i za cijelu porodicu .

#TOP 12 poklon EMS stimulator mišića - poklon koji će pomoći u oblikovanju figure

poklon za devojku
Stimulator mišića kao poklon za Božić ili kao poklon za djevojku ili sestru oduševit će ne samo ljubitelje aktivnog fitnesa, već i sve žene koje nemaju vremena za odlazak u fitnes centar u ovo užurbano vrijeme. I zato je ovaj uređaj pogodan kao poklon za žene . Velika prednost ovog oblikovanja mišića je u tome što je potpuno bez napora, samo uključite ga i opustite se. Dovoljno je da uz zdrav način života koristite samo 30 minuta dnevno tokom 3 mjeseca i rezultati će se pojaviti. A oblikovnik mišića kao poklon supruzi ili za rođendan kolege savršeno će poslužiti za trening i poboljšanje figure posebno u lošim vremenskim uslovima, kada žena ne želi da trenira u teretani, pa je neverovatno zgodno pustiti uredjaj radi za nas i potpuno bez muke :)

#TOP 13 4u1 ultrazvučni aparat za podmlađivanje - kozmetički poklon za svaku ženu (suprugu, majku, baku)

kozmetički poklon za svaku ženu, ženu, majku, baku

4 u 1 ultrazvučni aparat za podmlađivanje kože lica - ovo je koristan poklon za svaku ženu (suprugu, majku, baku). Danas su žene zauzete poslom i porodicom, te su gotovo stalno pod stresom, zbog čega će ovako multifunkcionalni poklon za maženje kože i opuštanje lica biti kao da se vaša slatka polovina počastila wellnessom ili kozmetičkim salonom, ali u udobnost njenog doma :) Ovaj kozmetički aparat za bore donosi savršenu njegu kože. Bez potrebe za kupovinom različitih uređaja za pojedinačne funkcije, pomoći će u rješavanju svih problema s kožom. Rezultat je smanjenje finih bora i poboljšanje kontura lica, što poboljšava cjelokupni izgled kože, podržava cirkulaciju napetosti u dubini kože, čime se povećava aktivnost kolagena i poboljšava elastičnost kože .

#TOP 14 poklon 7 u 1 ultrazvučni masažer - poklon ženama za oblikovanje figure

ideje za poklone za žene
7 u 1 ultrazvučni galvanski foton EMS masažer za mršavljenje. Ovaj uređaj je dobra ideja za poklon za žene, ima 7 funkcija , kao što su masaža tijela, infracrvena toplinska terapija , galvansko uljepšavanje, anticelulit efekat, fotonsko podmlađivanje, mršavljenje tijela i zatezanje kože. Efikasan je ultrazvučni masažer za uljepšavanje lica i tijela, podmlađivanje kože , mini i elegantnog izgleda, zgodan za nošenje i jednostavan za korištenje. Multifunkcionalni masažer kao poklon za 50. rođendan ženi, ili kao poklon mami, medicinskoj sestri ili djevojci.

#TOP 15 poklon Sleepphones slušalice za spavanje - za ugodan san i opuštanje

poklon za sestru, najbolju drugaricu

Želite li roditeljima, mužu, ženi ili svojoj djeci pokloniti ugodan i ujedno koristan božićni poklon? Onda su ovi telefoni za spavanje pravi izbor! Nema ništa prijatnije od mirnog sna, a još je bolje ako zaspite uz tihe melodije u slušalicama koje sami odaberete, tako da vam omiljena muzika svira u ušima. Naravno, ne morate ih koristiti samo da biste zaspali, možete ih slušati i dok učite ili se opuštate. Samo stavite ovu traku za glavu od flisa , povežite MP3 plejer, Walkman ili iPod , udobno sedite ili lezite i opustite se :)

#TOP 16 poklon Antigravitacijski levitirajući globus - moderan dodatak interijeru

rođendanski poklon ženi
Tako ovaj globus definitivno spada među savjete za poklone za žene , jer se savršeno uklapa u svako mjesto, bilo u dnevnoj sobi, gdje će svaka žena sigurno cijeniti stilski i cool izgled globusa, ili je pogodan i za zahtjevnije žene koje vole zanimljive dodatke za ured ili u elegantnom domaćinstvu. Lebdeći globus svijeta ne samo da lebdi iznad baze, već se i rotira kada se upali, tako da svojom opremom savršeno pojačava cool efekat. Poklon za mamu ? Svakako da, pogotovo ako voli da čita, jer osnova zemaljske kugle može biti i enciklopedija, a intelektualni utisak se time pojačava. Poklon ženi za njen 30., 40. ili 50. rođendan ? Naravno! Na kraju krajeva, to je nevjerovatna kombinacija umjetnosti, intelekta i visokotehnološke tehnologije u jednom. Savršen je dodatak uredu, kući, stanu ili vikendici , na primjer, odlično će izgledati u prostoriji s kaminom i bibliotekom!  

#TOP 17 poklon Grejane stvari za telo - poklon koji greje posebno po hladnom vremenu

Božićni poklon za mamu majku baku

Da li je napolju hladno ili je vreme sve hladnije? Dakle, dovoljno je da se zagrejete. A može se raditi i na poseban način, upravo na onim dijelovima tijela koje trebate zagrijati. Idealan poklon za žene, jer je toliko univerzalan da će ga svaka žena dočekati. Zagrijane stvari za tijelo, na primjer i grijani ulošci za cipele. Takav je osjećaj kada hodate ulicom, vani je hladno, a stopala su vam topla. Nevjerovatno... Ili grijane rukavice, čarape, rukavi ili grijač za donji dio leđa - odličan je poklon za mamu , sestru, djevojku ili baku. Uz ovaj sjajan poklon za Božić ili rođendan, bit će toplo čak i ako je vani hladno.

#TOP 18 poklonmikrofoni za karaoke zabave - odličan poklon za karaoke zabavu

originalan smiješan poklon za djevojku prijateljicu

Ovih dana jednostavno živimo u haotičnom vremenu, i nemamo pojma kada da nađemo vrijeme za zabavu, ples ili slavlje, pa hajde da napravimo disko kod kuće uz ovaj poklon za cijelu porodicu . Karaoke bluetooth mikrofon je savršen poklon za žene , koji će sve nasmijati ili rasplakati - sve dok je pjevačka izvedba toliko zadivljujuća da svakog impresionira, ili naprotiv, toliko užasna da poželi da plače :) Pokušajte pjevati poznate pjesme i sačekajte odgovor gledalaca. I da se vaša porodica valja po podu od smijeha? Pa šta? Uostalom, svima je potrebna zabava. A ovaj sjajan poklon za suprugu, majku ili sestru, ili za posao kao poklon koleginici, sigurno će donijeti puno zabave i napraviti pravu zabavu :)

#TOP 19 poklon Magnetne kuglice - NEOCUBE - idealan poklon za svaku ženu

poklon za sestru sestru prijateljicu djecu

NEOCUBE magnetne kuglice kao poklon za žene i ne samo za njih - Idealan poklon za Vas ili Vaše najmilije. Ovaj odličan opuštajući poklon za žene, na primjer, također za Valentinovo , ili za rođendan mami ili suprugu . Magnetne lopte podržavaju kreativnost i prostornu maštu, oslobađaju napetosti i stresa te su pogodne za trenutke opuštanja, a istovremeno jačaju koncentraciju i vježbaju pokretljivost prstiju i motoriku. Jednostavno prekrasan savjet za savršen poklon za ženu za zabavu i oslobađanje od stresa, s kojim ne pokvarite ništa ako ga poklonite za rođendan ili godišnjicu života, kao poklon za 30-tu ili čak 60-tu : )

#TOP 20 poklon Svetleće LED cipele - poklon sa kojim ćete sigurno zablistati na svakoj zabavi

poklon ženi za njen 30. 20. 18. rođendan

Poklonite ženi ovaj cool poklon - ove elegantne LED svjetleće cipele sa raznobojnim LED potplatima, s kojima će svi zablistati na zabavi ili u svakodnevnom nošenju. Ovaj moderan gadget je odličan poklon za ženu, bilo za Božić ili za rođendan . A posebno će mlada generacija cijeniti to što patike imaju kontrolu nad različitim bojama, pa čak i LED diode u boji reagiraju na ritam muzike. LED svjetleće patike - cool poklon ne samo za mlade, one spadaju u originalne poklone za žene, kao poklon za Dan zaljubljenih ili za rođendan.

#21 poklon kancelarijski kožni set - luksuzan poklon za modernu ženu

poklon za modernu ženu luksuzan ozbiljan poklon

Ova jedinstvena , kvalitetna kancelarijska garnitura za radni sto posebno je pogodna za ženu preduzetnicu, i učiniće Vašu kancelariju potpuno drugačijim mestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - umjetne kože. Svi proizvodi iz ove kategorije izrađeni su od prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno šiveni i pošteno obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn crne kože sa bijelim šavovima izgleda izuzetno otmjeno. I zato ovakav poklon predstavlja potpuno zadovoljstvo za svaku modernu ženu i naglasiće njenu samostalnost i slobodnu volju.

Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći u e-trgovini www.cool-mania.ba