Pokloni za muškarce - ideje za poklone (savjeti) za njega: TOP #20 savjeta

Pokloni za muškarce - ideje za poklone (savjeti) za njega: TOP #20 savjeta. Nemate ideju za rođendan, Božić?? Najbolji pokloni za vašeg oca, dečka, prijatelja, muža - originalna poklon inspiracija za vas.

Muškarce često nazivaju da su kao vječna djeca. Nije bitno da li je u pitanju muž, dečko, brat, prijatelj, otac ili deda. Svako od njih treba da ima svoje „muško vreme“, bez kojeg bi bilo veoma teško zamisliti svoj život. Neki su takozvani auto-entuzijasti, drugi su, s druge strane, muzičari ili strastveni putnici. Prilikom odabira pravog poklona za muškarca, važno je da što bolje poznajete svog primatelja. Znate li šta radi? Koji su mu hobiji i šta mu obično izmami osmeh na lice? U tom slučaju biće vam veoma lako da odaberete idealan poklon za muškarca, poklon za oca, poklon za prijatelja, poklon za dečka ili poklon za muža.

Ali ako vam je odabir poklona stresna stvar, lista naših TOP 20 poklon savjeta , među kojima ćete zasigurno izabrati, sigurno će vam pomoći u donošenju odluke. Imamo odlične savjete za poklone za prijatelja , poklone za muškarce u auto , razne smiješne poklone za muškarce , kao i poklone za muškarce za Božić. Vrlo su male šanse da muškarac ne bi volio automobile, muziku, sport, elektroniku, zabavu ili putovanja. Da li poznajete nekog takvog?

pokloni za muškarce

Originalan poklon za muškarca - muža, oca, brata, strica ili prijatelja možete dogovoriti direktno iz udobnosti svog doma u našoj Cool-mania.eu e-trgovini. Dakle, ako već tražite odgovarajuću ideju za poklon muškarcu za rođendan, imendan, poklon muškarcu za Dan zaljubljenih, poklon muškarcu za 50-tu, poklon muškarcu za Božić ili bilo koji drugi prilikom, sve što treba da uradite je da se udobno smestite, uzmete svoj laptop, tablet ili mobilni telefon i uronite u bogatu ponudu naših TOP odabranih proizvoda .

Spreman?

#TOP 1 Poklon 3D drvene mape na zidu - originalni poklon za muškarce

Poklon za muškarca, originalni pokloni za muškarce

Bilo da darujete muškarca - avanturistu ili bilo koga sa ukusom visokog kvaliteta za dizajn enterijera, 3D mapa je zagarantovano izbor broj 1. Neka vizualizira svoj san o putovanju. Zahvaljujući 3D mapi, svakim danom će joj biti sve bliže. Lijepo se ističe u spavaćoj sobi, kućnoj radnoj sobi, kancelariji u kompaniji, poslu, ali i u dječjoj sobi malog školarca. Mapa je napravljena od nekoliko drvenih dijelova, svaki je ručno izrađen. Riječ je o pošteno izrađenom, luksuznom unutrašnjem dodatku , u kojem možete birati između više boja drveta, kao i različitih dimenzija (od 100 cm x 60 cm do 300 cm x 175 cm). To je odličan lični poklon za muškarca koji se uklapa u njegov stil života. Sve što treba da uradite je da kliknete na odgovarajući link, odaberete boju i veličinu i za nekoliko dana vaš primalac može da uživa u lepom i posebnom originalnom poklonu.

#TOP 2 Kožni kancelarijski poklon SET - luksuzni pokloni za muškarce - poklon za šefa, oca, kolegu

pokloni za muškarce, luksuzni poklon za muškarca

Svi luksuzni pokloni za muškarce iz ove kategorije izrađeni su od visokokvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni u HAND MADE proizvodnji . Jedinstveni dizajn kože sa drvetom izgleda izuzetno otmjeno - savjet za luksuzan poklon za muškarca , dodatak kancelariji ili radnoj sobi. Ovi setovi i dodaci izgledaju luksuzno i ​​sa ukusom zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji i stoga su pogodni kao poklon za šefa, oca, kolegu ili djeda. Namijenjeno svakom muškarcu koji voli red i dostojan detalj kako izgleda! Kancelarijski set ili pribor za kancelariju će svakako pomoći da radni sto bude organizovan i da istovremeno izgleda efektno i sa stilom!

#TOP 3 Luksuzni poklon SET viskijaekskluzivan poklon za muškarca za njegov 30., 40., 50. ili 60. rođendan

poklon za momka, savjeti za poklone za muškarce,

Luksuzni pokloni kao što su stakleni set za viski ili čaše - poklon za muškarca na njegov 30., 40., 50. ili 60. rođendan. Dodaci koji služenje viskija ili burbona čine iskustvom! Elegantni i elegantni setovi i elementi vina ili viskija u prekrasnom dizajnu - Jedinstveni dodatak svakom domu, uredu, kućnom baru ili vikendici kao moderan i ekskluzivan božićni poklon za zahtjevne muškarce. Poklonite prijatelju, ocu ili sinu, ili kao napojnicu za rođendanski poklon šefu, kolegi ili prijatelju u vidu prekrasnog seta za piće, ili čaša ili dodataka za posluživanje alkohola ili vina. Definitivno poklon koji će imati svoje počasno mjesto na svakom radnom mjestu, uredu ili domu u polici za alkohol.

#TOP 4 Poklon mini frižider TIN - odlična ideja za poklon momku, mužu, partneru

poklon za muža - muški pokloni

Maštovit i zabavan mini frižider za piće u obliku limenke, za limenke ili flašu alkohola i kreiran je kao rođendanski poklon momku koji je cool i koji će ovim mini barom oduševiti prijatelje, kolege ili čak porodicu. Frižider u obliku konzerve dobro će izgledati, na primjer, u baru, restoranu, ili je pogodan za kamp prikolicu ili automobil jer je prenosiv. Šta može biti bolje nego kada muškarci imaju mušku vožnju, ili odu u vikendicu i vani je vruće, a kada stignu u vikendicu, možete izvaditi iz ovog frižidera božanstveno ohlađena piva, ili flašu viskija ili ohlađeno meko piće :) Ovo je definitivno odlična ideja za poklon bratu, muškarcu, prijatelju ili grupi prijatelja.

#TOP 5 Borat kupaćih kostima Poklon – seksi smiješan poklon za muškarca, dečka, prijatelja

smiješan poklon za dečka, momka, kolegu, prijatelja

Seksi šaljivi poklon za muškarca, dečka, prijatelja, ali i kao šaljivi poklon za zabavu na momačkoj večeri, ili kao rođendanski poklon prijatelju - Borat Mankini kupaći kostim. Niko neće prevideti ove jedinstvene Borat kupaće kostime. Vaš partner, brat ili kolega će uvek biti u centru pažnje,   svima   primijetit ćete na bazenu ili uz more :) Odlična ideja za sve lude koji imaju dozu hrabrosti da ih nose :)

#TOP 6 Gift Tattoo rukavi - Božićni poklon za muškarca, poklon za prijatelja

Božićni poklon za muškarca

Još jedna odlična ideja za poklon za muškarca može biti naš "trik" u vidu tetovažnih rukava . Izrađene su od visokotehnološkog materijala najlon i spandex l, koji imitira boju ljudske kože i podsjeća na ženske čarape. To je ono što čini da tetovaža savršeno prianja uz kožu osobe i izgleda stvarno. Prednost je promjena uzoraka tetovaža, zahvaljujući kojima tetovaža nikada ne blijedi. Možda nije idealan poklon za muškarca na 50. rođendan , ali je pogodan za muškarca - tinejdžera , kao i za sve one koji bi da probaju kakav je osećaj imati tetovažu na rukama, čak i ako je lažna.

#TOP 7 Gift LANGIE - glasovni prevodilac - poklon savjet za oca, muškarca, božićni pokloni za muškarce

poklon za oca, muskarca, brata

Jezička barijera? Nema problema. Za sve će se pobrinuti LANGIE digitalni prevodilac , koji će vašem primaocu otvoriti potpuno nova vrata u svijet. Ne samo da nudi prevod na 53 jezika , već je i sada potpuno opremljen turistički vodič . Langie je idealan poklon za muškarca - putnika , ali i za svakoga ko ide na posao u inostranstvo (poklon za oca). Također je korisno ako trebate dogovoriti online poziv sa stranim partnerom. Pored WiFi mreže, sarađuje sa mobilnom 3G/4G mrežom uz pomoć Langie SIM kartica koje možete kupiti i u našoj e-trgovini cool-mania.eu . Pogodan je kao poklon prijatelju , poklon muškarcu za Božić , ali i kao poklon ocu , kome učenje novog jezika može biti posebno teško. Langie prevodilac ima mnogo funkcija.

#TOP 8 Poklon Lažne kocke leda 100 kom - poklon za muške pivare, vinare itd.

poklon savjet za muškarce muški pokloni

I ne možemo zaboraviti ovaj originalni poklon za muške vinare, pivare itd. - Ekskluzivne, elegantne, umjetne kocke leda 100 kom koje se ne razlikuju od pravih. Sa ovim poklonom za prijatelja, dečka, oca pogodićete metu! Umjetne akrilne kocke leda za piće ili kao dekoracija činija (posuda) sa šampanjcem predstavljaju idealno rješenje za sve koji kreiraju različite prezentacije pića u kojima pravom ledu nije mjesto. Ako za piće trebate urediti elegantan ili zanimljiv izgled, umjetne kocke leda su pravi izbor za vas.   Lažne kockice leda izgledaju šarmantno kao ukras ili dodatak za bilo koju zabavu. Originalan i moderan poklon za muškarca koji će sigurno cijeniti vaš izbor i sigurno će odmah isprobati ovaj sjajan i posebno praktičan poklon.

#TOP 9 Whisky Smoker komplet poklon – ekskluzivan poklon za modernog muškarca

lični poklon za muškarce, luksuzni pokloni za muškarce, muškarac

Ovaj poklon bi trebao biti nezaobilazna stvar za svakog ljubitelja kvalitetnog viskija . Prekrasan i moderan poklon za vašeg muža, oca, djeda ili šefa, jednostavno za svakog muškarca . Jednostavan način da svaku čašu učinite jedinstvenom i sofisticiranom. Zahvaljujući modernom i izdržljivom dizajnu, jednostavan je za korištenje i s njim svako može postati vrhunski kućni barmen. Četiri različita drvna sječka dodaju dubinu i okus tako da možete osjetiti prirodni drveni dim u svakom piću. Pušnica je također pogodna za vaše koktele, vino ili kulinarsko umijeće. Čep možete pokloniti ljubitelju viskija, sigurno će postati odličan pratilac. Zato nemojte više razmišljati i poklonite svoju voljenu osobu ovim luksuznim i pravim muškim poklonom.

#TOP 10 Poklon Univerzalna USB pametna pumpa - poklon za oca, muža, pokloni za muškarce u autu

poklon za muža

Pravi muškarac voli da ima stvari pod kontrolom i spreman je da brzo i efikasno interveniše u slučaju kvara. Zato obavezna oprema svakog muškarca treba da bude kvalitetna pumpa . Međutim, ne govorimo o pumpi koja će mu omogućiti rast mišića tokom naduvavanja. Naš dolazi s inteligentnim pametnim rješenjem, potpuno je električni, na zračni pogon, kontroliran preko LED displeja i, zahvaljujući svojim dimenzijama, potpuno prenosiv , bilo gdje na cestama. Između ostalog, lako se puni, bilo putem priloženog eksternog punjača ili preko USB ili DC paljenja direktno u automobilu. Ovaj tip ol za poklon za muškarca pogodan je kao oprema za auto, motocikl, bicikl, ali i gumenjak . Idealan kao poklon za oca, poklon za prijatelja ili poklon za muža. Jednostavno će se svidjeti svakom momku koji većinu vremena provodi na cestama.

#TOP 11 Gift EMS stimulator mišića - Božićni pokloni za muškarce, rođendanski pokloni za muškarce

poklon za decka

Ako ćete pokloniti muškarca koji radi na izgradnji lijepog, dobro razvijenog tijela , u ovom trenutku ste pronašli idealan poklon za njega. Možda ima malo vremena, sjedeći posao ili jednostavno ne uživa u vježbanju u teretani. U svakom slučaju, naš EMS stimulator mišića će mu pomoći da trenira. Ovaj originalni poklon za dečka će ceniti svi muškarci , bez obzira na kondiciju. Bilo da tražite poklon za oca sa pivskim trbuščićem, za aktivnog sportskog muža da intenzivira treninge ili za prijatelja koji želi da oblikuje svoju figuru uz minimalan trud, na pravoj ste adresi. Stimulator diskretno skriva ispod odeće , aktivira ga pritiskom i pušta da radi dok vozi, čita ili gleda TV. Također će ga cijeniti stariji muškarci, kojima je teže doći u formu i obično su skloniji povredama mišića tokom redovnog vježbanja u teretani. Stoga EMS stimulator može biti odličan poklon muškarcu za 40. rođendan , poklon muškarcu za 50. rođendan , ili poklon muškarcu za 60. rođendan .

#TOP 12 Poklon šalovi za lice i glavu - smiješni pokloni za muškarce, poklon za prijatelja

poklon za prijatelja

Zaštita lica postala je svojevrsni novi standard, ali osim zaštitne funkcije, ne treba zaboraviti ni na imidž, čemu se bave muškarci i žene. Ako tražite poklon za muškarca koji je ljubitelj filmova ili životinja, sigurno nećete ništa pokvariti kupovinom šala sa motivom. Može se koristiti tokom planinarenja, sporta, ali i nošenja na vratu tokom redovne kupovine namirnica. Šalovi su izrađeni od 100% poliestera , zahvaljujući čemu savršeno hvataju prljavštinu i zagađivače iz spoljašnje sredine efikasnije od ostalih materijala. Osim zaštitne funkcije, on je i imidž i posebno smiješan poklon za muškarca, s kojim neće biti zanemaren u javnosti.

#TOP 13 Poklon USB ključevi za muškarce - Božićni pokloni za muškarce, originalni pokloni za muškarce

originalni pokloni za muškarce

Još jedna odlična ideja za poklon za muškarca je USB ključ originalnog dizajna . Ovdje ćete ih pronaći nekoliko, od smiješnih do tematskih . Možete ga pokloniti bratu, prijatelju, mužu, ocu, ujaku, deveru, prijatelju, zaposlenom ili poslovnom partneru. Jednostavno bilo koga i u svakoj prilici. Nije bitno da li tražite poklon za 50. rođendan za svog oca , poklon za Valentinovo za muškarca ili božićni poklon za muškarca . U svakom trenutku mogu koristiti USB stick. Mogu ga pričvrstiti na svoje ključeve i sa stilom prenositi podatke između različitih uređaja . Originalno i korisno, šta kažete?

#TOP 14 Poklon Auto kamere - originalni pokloni za muškarce, pokloni za muškarca u auto

rođendanski poklon muškarcu momku ocu bratu prijatelju

Odličan rođendanski poklon za muškarca? Još jedan pogodak u crno. Kamera sa GPS-om, 4K rezolucijom, dvostrukim sočivom je možda san svakog čovjeka sa vlastitim automobilom. Snima kretanje automobila i drži ga pod nadzorom 24 sata dnevno . Zagarantovana sigurnost, koja pomaže u dokazivanju potraživanja od osiguranja , a služi i kao crna kutija za snimanje GPS koordinata. Imamo nekoliko odličnih modela na izbor, ali ako ste se izgubili u tehničkim terminima u prethodnim rečenicama, pozovite nas i rado ćemo vam pomoći oko odabira :) Fotoaparat je pogodan za poklon ocu za Božić , ili lični poklon za muškarca - auto entuzijastu. Ali to je zapravo i poklon za cijelu porodicu , jer nikad se ne zna šta se može dogoditi i uvijek je dobro imati dokaz ko je pogriješio ili šta se zapravo dogodilo na cestama.

#TOP 15 Gift Masažni vibracioni pištolj - poklon savjet za muškarca da savršeno opusti tijelo

poklon muškarcu za njegov 60. rođendan

Fizički i mentalni stres sa sobom nosi nekoliko problema, koji obično uključuju ukočenost mišića. Iako u svijetu ima puno masera, nijednog od njih ne možete povesti kući ili na izlete sa sobom. I tu na scenu stupa naš praktičan pomoćnik - masažni vibrirajući pištolj . Ako tražite poklon za muškarca sa fizički zahtjevnim poslom, sportistu ili bilo koga ko voli opuštanje u vidu masaže, on će se odmah zaljubiti u ovaj poklon. 5 nivoa brzine i 5 masažnih glava, savršeno će osloboditi napetost u tijelu i pružiti duboku umirujuću masažu. Pištolj za masažu je i pogodna ideja za poklon muškarcu sa 60, 50, 40, 30 godina, jer mišići s godinama slabe i stoga im je potrebno posvetiti dodatnu pažnju.

#TOP 16 Poklon Grejane stvari za telo - Božićni pokloni za muškarce, odličan poklon za tatu

Božićni pokloni za muškarce Božićni poklon za muža, oca, djeda

Samo zamisli. Napolju je hladno i minus temperature , ali vaše telo je prijatno toplo . Svaki momak hladnog srca će to svakako cijeniti. Praktičan poklon za oca, djeda, muža, prijatelja ili bilo koga ko pati od hladnih stopala, ruku ili bilo kojeg drugog dijela tijela. Počastite ih električno grijanim ulošcima za cipele, grijanim rukavicama, grijačem za donji dio leđa ili toplim grijanim čarapama . Idealan božićni poklon za muškarca u hladnom decembru ili zimskom periodu, ili rođendanski poklon za oca . Sa našom zagrejanom telesnom odećom, on više neće morati da čuje staru poznatu frazu: "Obuci se kako treba".

#TOP 17 Poklon Neocube magnetne kuglice - originalni pokloni za muškarce, poklon za oca

originalni pokloni za muškarce

Jeste li čuli za Neocube magnetne lopte ? Ne još? Dakle, sada imate jedinstvenu priliku. Set koji sadrži 216 loptica prečnika 5 mm izrađenih od specijalnog materijala , u raznim kombinacijama boja, odličan je alat za razvoj mašte, motorike i kreativnosti . Djeca, odrasli i stariji bit će oduševljeni poklonom. Upravo iz tog razloga je prikladan napojnica za poklon muškarcu za 40. rođendan , poklon muškarcu za 50. rođendan ili napojnica za poklon muškarcu za 60. rođendan . Budući da pored navedenih funkcija djeluje i kao antistresno pomagalo , pogodan je poklon za praktično svakoga, bez obzira na godine. Iznenadit ćete se kada ih vidite zadubljene i potpuno uronjene u stvaranje novih geometrijskih oblika.

#TOP 18 Poklonmikrofoni za karaoke party - savjet za poklon za muškarca, otkrijte novu superzvijezdu s njim

poklon za muškarca za 40 50 60

Da li voli da pjeva pod tušem, u autu ili bilo gdje u javnosti? Neka u potpunosti pokaže svoj talenat . Poklanjanjem mikrofona za karaoke saznaćete da li će on zabaviti samo vaše prijatelje ili će zaslepiti i na većim pozornicama. U svakom slučaju, pjevanje uz vaše omiljene dobro poznate pjesme uvijek donosi puno zabave . Mikrofon ima bluetooth zvučnik i držač za telefon sa izmjenjivačem glasa . Osim toga, ima i LED pozadinsko osvjetljenje i podršku za mikro SD karticu . Idealan poklon za muškarca, (poklon za 40, 50, 60 za muškarca) decu, ali i grupu ljudi.

#TOP 19 Poklon LED svjetlosna traka - pokloni za muškarce u autu, imidž svjetlosna dekoracija

poklon za prijatelja ljubitelja automobila

Elegantno pozadinsko osvjetljenje za automobil, sobu ili bilo gdje u unutrašnjosti ? Još jedna odlična ideja za poklon za muškarca koji voli imidž stvari. Sa LED trakom može stvoriti fleksibilnu rasvjetu bilo kojeg oblika i umetnuti je čak i u uskom prostoru. Žica je vodootporna i ne troši puno energije . Lako se instalira i zahvaljujući uštedi energije ima životni vek do 15.000 sati . Svaki momak koji je sklon automobilima, ali i uređenju doma, sigurno će se obradovati poklonu. Zahvaljujući svjetlećoj traci, stvara potpuno novu atmosferu u prostoru. Pogodan kao poklon za oca , poklon za prijatelja , ili poklon za muža .

#TOP 20 Poklon cipela sa LED svjetlom - Sjaj svuda - rođendanski poklon za muškarca, prijatelja

pokloni za dečka, druže

Moda je dio života možda svake mlade osobe. Od ekscentrične frizure, preko originalne odjeće do udobnih, modernih cipela. Kad smo kod cipela, šta biste rekli o LED cipelama koje će zablistati na svakoj zabavi, festivalu ili samo na ulici ? Sjajan poklon koji se lako može kontrolisati pomoću mobilnog uređaja putem bluetooth-a . Sve što trebate učiniti je odabrati boju u aplikaciji i cipele će početi svijetliti u odabranoj nijansi. Svaki mladić koji jednostavno želi biti "kul" cijenit će ovaj poklon. Tenisice su odlična ideja za poklon za muškarce za Božić , ili kao poklon muškarcu za rođendan, poklon za prijatelja.

#TOP 21 Poklon ekstravagantna zmija olovka - egzotičan poklon za muškarca, kolegu, šefa

poklon za muškarca, kolegu, prijatelja, luksuzan, elegantan, ozbiljan

Egzotičan i moderan poklon za muškarce - ekstravagantna i luksuzna zmijska olovka prava je poslastica za ljubitelje kaligrafije i rukopisa olovkom. Detaljna obrada zajedno sa sjajnom površinom osigurava da olovka izgleda zaista elegantno i atraktivno. U kombinaciji sa simbolikom zmije i kobre, olovka za kaligrafiju zmija stvara savršenu ravnotežu između sofisticiranog dizajna i praktične funkcionalnosti. Egzotičan i moderan poklon za partnera, šefa ili kolegu , njime sigurno nećete ništa pokvariti :)

#TOP 22 Poklon antistres lopta - poklon koji će obradovati svakog muškarca

smiješni pokloni za muškarce muškarac - smiješni poklon za muškarce

Dakle, pretpostavljamo, ovaj poklon ne treba ni opisivati ​​:) Definitivno će se svidjeti svakom muškarcu. Antistres lopta ili gumena lopta u obliku ženske grudi je odličan alat za smanjenje nervoze i stresa muškaraca. Savršena je imitacija ženskog poprsja. Možete ga stiskati u rukama koliko god želite. Ako zaista trebate osloboditi svoju frustraciju, možete je i baciti. Niko se neće buniti, a ni vi nikome nećete smetati. Lopta u obliku grudi ima antistresno dejstvo , može da vas opusti u svakom trenutku, bilo da ste nervozni ili se jednostavno ne osećate prijatno. Uz to ćete se jako zabaviti i uvijek ćete biti u centru pažnje. Antistres lopta je prijatna na dodir i savršeno leži u ruci, idealan vrh za poklon za muškarce svih uzrasta i za svaku priliku (rođendani, imendani, godišnjice).

Sve ovo i još mnogo toga možete pronaći u e-trgovini www.cool-mania.ba