DOBRODOŠLI - Svetleći LED neonski znak na zidu

Šifra: 78-095
198,00 KM Cijena bez PDV-a: 165,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

DOBRODOŠLI - Svetleća LED neonska reklama idealna dekoracija (reklama) na zidu u poslovnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

DOBRODOŠLI - Svetleći LED neonski znak, idealna dekoracija (reklama) na zidu u komercijalnim objektima (restorani, klubovi, diskoteke), za privlačenje potencijalnih kupaca. Reklamni svjetleći baner i LED osvijetljeni dekorativni i informativni natpisi koji će vašem prostoru dati pečat i privući svakoga. Elegantna dekoracija, koju najčešće možete pronaći u barovima i noćnim klubovima, sada je dostupna i za vaš dom ili poslovni prostor.  

Klasični reklamni baneri ili posteri postaju iskustvo i mnogi od nas ih više i ne primjećuju, zahvaljujući njihovoj vizualnoj pretrpanosti. Svako od nas voli da se razlikuje nečim drugačijim, a to se odnosi i na pojedince, ali i na firme gde je to bukvalno neophodno. Zahvaljujući LED osvijetljenim ukrasnim natpisima ili logotipima, možete uljepšati prostor ili privući pažnju svih oko sebe. LED reklame koje će vas istaknuti.

LED svjetleće NEON reklame - najbolja LED reklama

Dobrodošli - Reklamni svjetleći LED neonski natpis

LED osvijetljeni dekorativni natpisi - koji se zahvaljujući svjetlu izdvajaju od uobičajenih nosača reklama i informacija. Njihova velika prednost je mogućnost da ih više puta postavljate gde god želite. Savršeni su za kancelarije (kako bi okruženje učinili prijatnijim), komercijalne objekte (kao efektna reklama ili poster) ili za vaš dom (kao moderan dizajn). Oni će također služiti kao navigacijski LED svjetlosni znakovi kako bi privukli kupca. LED dekorativne znakove možete postaviti praktično bilo gdje.

Svetleći natpis - DOBRODOŠLI

Neonski natpis svijetli ružičastom bojom. Napaja se preko USB konektora, bilo na adapter, USB ulaz na računaru ili USB power bank. Kabl za napajanje je dugačak 200 cm.

neonski led znak dobrodošlice na zidu

specifikacije:

Tema: DOBRODOŠLI
Boja svjetla: roze
Dimenzije: 39x12,5x1,7cm
Napajanje: 5V USB kabl
Dužina kabla za napajanje: cca. 180 cm
Uključite kabl: da
Dvije rupe za vješanje.

Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosni natpis

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene