Mali set za vino

Šifra: 94-016
46,00 KM Cijena bez PDV-a: 38,34 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Mali vinski set koji uključuje nastavak za točenje vina, čep za vino i univerzalni otvarač. Pogodan kao poklon za sve ljubitelje vina.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mali vinski set koji uključuje nastavak za točenje vina, čep za vino i univerzalni otvarač. Pogodan kao poklon za sve ljubitelje vina.

1. Produžetak za prolijevanje vina - nema više prolivenih kapi! zahvaljujući našem jedinstvenom pomagaču koji ne smije nedostajati u vašem domaćinstvu. Njegov stilski dizajn izgleda luksuzno na svakoj boci vina. Ovaj praktičan pomoćnik će osigurati da se više neće proliti kapi. Vaš prijatelj će zaista cijeniti ovaj sjajan gadžet.

2. Čep za vino - Sa ovim čepom nećete pokvariti nepopijeno vino, a gazirana pića će zadržati sve mehuriće unutar flaše. Boca se zatvara usisivačem vrlo brzo i jednostavno. Jednostavno više puta pritiskajte klipnu pumpu da izvučete vazduh iz boce. Postavite dan zatvaranja boce na indikator i imate pregled svježine pića.

3. Univerzalni otvarač za vino - sa ovim elegantnim univerzalnim otvaračem nećete imati problema da otvorite nijednu bocu.               

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene