Markeri za piće - Silikonski prstenovi u boji (naljepnice za čaše) - 12 kom

Šifra: 94-036
24,00 KM Cijena bez PDV-a: 20,00 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Markeri za piće - Silikonski prstenovi u boji (naljepnice za čaše) - 12 kom​. Silikonska traka kao oznaka za čašu idealna je za degustaciju vina, proslavu sa porodicom i prijateljima.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Markeri za piće - Silikonski prstenovi u boji (etikete za čaše) - 12 kom​. Silikonska traka kao oznaka za čašu idealna je za degustaciju vina , proslavu sa porodicom i prijateljima ili intimni sastanak, gde se čaše lako mešaju i dobro pristaje vesela oznaka . To često stvara konfuziju i sukob. To će za vas riješiti separatori čaša u boji , koji se lako uklapaju na ivicu ili na tanku nogu šoljice. Oživite svoje dosadne čaše za vino šarenim etiketama. Originalan alat za svako domaćinstvo. Samo stavite upadljive oznake na čaše, šolje ili šolje i zabuni je kraj!

Etikete za čaše - silikonski u boji - set od 12 kom

silikonske etikete za čaše - oznake

Zadivite svoje goste modernim i istovremeno praktičnim silikonskim prstenovima za naočare.

Maštoviti prstenovi za čaše nisu samo pragmatični, već i vrlo moderni. Egzotični brendovi čaša za vino donose stil i štih tamo gdje to ne biste očekivali. Vaše naočare će procvjetati mješavinom prekrasnih boja koje vam se najviše dopadaju. Ne samo odrasli, već i djeca će biti oduševljeni njima. Braća i sestre su često takmičarski nastrojeni i čak će se svađati oko jednostavne čaše. Pametni separatori uvest će red ne samo u kuhinju, već i u krug porodice.

prstenovi za čaše, etikete u boji

Prstenovi za čaše za svaku proslavu

Magični markeri napravljeni od visokokvalitetnog silikona su ekološki prihvatljivi. Zahvaljujući prvoklasnom materijalu, mekani su, neklizajući i izdržljivi. Prvoklasne etikete ponosne su na jednostavno rukovanje i, prije svega, na dugi vijek trajanja. Možete ih koristiti više puta, jer se lako čiste i higijenski su. Etikete na šoljama jednostavno su rješenje za vaše probleme. Nećete moći da zamislite proslavu bez njih.

markeri za čaše pića u boji etikete

Specifikacije proizvoda:

  • Materijal: silikon
  • Promjer: cca. 1,7 cm
  • Boja: mix

Sadržaj pakovanja - markeri za čaše:

1x set od 12 oznaka za čaše

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene