Dekanter za vino - SET ANĐEO

Šifra: 94-003
110,00 KM Cijena bez PDV-a: 91,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Dekanter za vino - ANGEL SET, koji će vaše vino učiniti dovoljno mekim i oksigeniranim. Ne gubite vrijeme na dugotrajno pripremanje vina.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Dekanter za vino - ANGEL SET, koji će vaše vino učiniti dovoljno mekim i oksigeniranim. Ne gubite vrijeme na dugotrajno pripremanje vina. Jednostavno ulijte vino u čašu kroz ANGEL stalak i počnite uživati u savršenom okusu.

Ljubitelji vina znaju da se za postizanje maksimalnog ukusa vino prvo mora oksidirati. Za postizanje ovog efekta nije dovoljno ostaviti otvorenu bocu vina na stolu. Zahvaljujući ovoj oksidaciji vino će nakon prvog gutljaja imati nevjerovatan okus. Samo sipajte vino kroz aerator. Vino se oksidira i postiže svoj puni okus.

Kako dekantirati vino bez profesionalnog sommeliera pribora i iskustva? Isprobajte naš ANGEL štand, upotreba je vrlo jednostavna, a dekantacija vina je svedena na minimum. Dekantiranje vina u bočici može potrajati nekoliko sati da bi se postigao pravi efekat.

anđeo dekanter set

Odličan štand ANGEL je u stanju da naglasi ukus i aromu vina direktno iz boce prelivanjem vina kroz stalak u čašu. Lijevak za dekantiranje opremljen je sitom koje hvata i najmanji talog u vinu, a zračni kanali će savršeno prozračiti vino u trenutku. Postoji jednostavnija procedura kojom možete naglasiti ukus i aromu vašeg vina, kako biste imali savršeno iskustvo. Ne postoji lakši postupak koji može naglasiti okus i aromu vašeg vina za savršen doživljaj. Stalak za dekanter ne mora biti sakriven negdje u ormaru. Njegov jednostavan i moderan dizajn osvijetlit će svaki prostor. Obline štanda se poigravaju sa svjetlom i impresioniraće svakoga u svakoj prilici.

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene