Dekanter za vino sa širim grlom - SET MAGIC

Šifra: 94-001
98,00 KM 80,00 KM Cijena bez PDV-a: 66,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Set Magic dekanter za vino sa širim grlom - Prečnik vrata 42 mm sa filterom. Razvijen je za trenutno prozračivanje vina.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Set Magic dekanter za vino sa širim grlom - Prečnik vrata 42 mm sa filterom. Razvijen je za trenutno prozračivanje vina. Jednostavno sipajte vino iz flaše kroz MAGIC DECANTER u čašu.

Potreba za ljubitelje crnog vina. Ovaj protočni dekanter odmah daje aromu i okus vašem vinu. Samo ga stavite preko čaše i ulijte vino kroz nju i uživajte u pravom ukusu od prvog trenutka. Vidjećete razliku u aromi i ukusu upotrebom ovog dekantera. Odličan okus vina ne ovisi samo o njegovoj klasi i kvaliteti sorte. Neophodan detalj za pojačavanje ukusa i arome vina je serviranje i prelivanje u čašu. Neka vina će istaknuti nakon dekantiranja . Za vinare je dekantacija vina dugotrajan i veoma težak proces koji mora biti pravilno napravljen da bi se zadržao ukus i aroma vina. Ovom metodom možete modificirati posebno starija vina ili vina jakog okusa.

kvar aeratora

Ne postoji lakši postupak koji može naglasiti okus i aromu vašeg vina za savršen doživljaj. Stalak za dekanter ne mora biti sakriven negdje u ormaru. Njegov jednostavan i moderan dizajn osvijetlit će svaki prostor. Obline štanda se poigravaju sa svjetlom i impresioniraće svakoga u svakoj prilici.

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (3)

89%