Aerator za vino sa Hawk postoljem

Šifra: 94-011
56,00 KM 44,00 KM Cijena bez PDV-a: 36,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Aerator za vino sa stalkom Hawk je praktičan alat za sve ljubitelje crnih vina. Svako crno vino treba gazirati prije konzumiranja pomoću zgodnog aeratora.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Aerator za vino sa stalkom Hawk je praktičan alat za sve ljubitelje crnih vina. Svako crno vino treba gazirati prije konzumiranja pomoću zgodnog aeratora. Odgovara bilo kojoj standardnoj veličini boce. Praktičan je alat za svako domaćinstvo.

Gazirano vino ima bolji ukus. Kako vino diše, ono se otvara i oslobađa aromu i okus. Tradicionalno za degustaciju vina koriste se gazirana vina. Međutim, vađenje je dugotrajno, neugodno i ne može se obaviti u udobnosti kuće.

Svaki vinski gurman zna da vino mora da diše, a onda ima mnogo bolji ukus. Udisanje vina otvara se i oslobađa bilo kakav okus i okus. Proces aeracije vina je dosta dugotrajan, ali s ovim alatom ide vrlo brzo i jednostavno. Odmah ćete osjetiti razliku: jača aroma i bolji okus. I usput, riješite se kapljica vina koje teku niz bocu na stolnjak. Zahvaljujući inovativnom obliku lijevka je točenje i lagano prozračivanje vina. Njegovo lijepo pakovanje čini ga odličnim poklonom.

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene