NFC vizit karta elektronska - dodirnite telefonske kartice za ključeve kao privjesak/karticu - SOCIAL TAP

Šifra: 11-703
50,00 KM Cijena bez PDV-a: 41,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Elektronska NFC vizit karta - dodirnite telefonske kartice za ključeve kao privezak/karticu - SOCIAL TAP​ nudi modernu alternativu klasičnim papirnim vizit kartama.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Elektronska NFC vizit karta - dodirnite telefonske kartice za ključeve kao privezak/karticu - SOCIAL TAP​ nudi modernu alternativu klasičnim papirnim vizit kartama. Vizit karta kroz svoje proizvode sa NFC (Near Field Communication) tehnologijom. Ove inovativne kartice i FOB-ovi omogućavaju bežično dijeljenje podataka sa pametnim telefonima i tabletima. Samo pričvrstite karticu ili privezak za ključeve na uređaj i bez napora razmijenite kontakt informacije i URL-ove web stranica .

Ovaj besprijekorni proces umrežavanja čini povezivanje s drugima lakšim nego ikad. To je idealno rješenje kako za profesionalce tako i za kompanije koje traže efikasan način da ojačaju svoje profesionalne veze.

1x White Social Tap kartica : Elegantna, minimalistička kartica napravljena od čvrstih materijala. Jednostavnim dodirom (koristeći NFC tehnologiju) ili skeniranjem možete lako dijeliti kontakt informacije ili profile na društvenim mrežama. Idealno za umrežavanje događaja.

1x Social Tap FOB oznaka : Kompaktni prijenosni privjesak za društvene kontakte u pokretu. Pričvrstite ga na ključeve, torbu ili remen za brzi pristup. Skenirajte kod ili dodirnite (koristeći NFC tehnologiju) i podijelite svoje društvene podatke bez napora.

1x Social Tap naljepnica: Samoljepljivi dodatak za povezivanje bez napora. Zalijepite ga na svoj telefon i povežite se jednostavnim dodirom.

tap vizitkarte elektronski društveni tap nfc vizitkarte

Kontinuirana funkcionalnost bez baterije

Social Tap elektronske vizit karte su dizajnirane da ne zahtevaju baterije ili eksterne izvore napajanja . Zahvaljujući upotrebi pasivne NFC tehnologije, ove kartice i privjesci mogu prenositi podatke bez ograničenja. Ova funkcija jamči da možete više puta koristiti kartice bez brige da će vam se istrošiti ili da ćete morati zamijeniti bateriju. To je ekološki prihvatljiva alternativa koja smanjuje otpad, a nudi neprekidnu funkcionalnost, što je vrlo dragocjeno u današnjem profesionalnom okruženju koje se brzo mijenja.

Social tap elektronske vizit karte
Lako se ažurira i dijeli

Jedna od najznačajnijih prednosti je mogućnost jednostavnog ažuriranja kontakt informacija. Svoje podatke možete mijenjati onoliko često koliko vam je potrebno, osiguravajući da su vaši profesionalni podaci uvijek ažurni. Osim toga, kartice i privjesci za ključeve mogu se dijeliti sa kolegama i poslovnim partnerima, što vam omogućava da efikasno proširite svoju mrežu kontakata. Ova fleksibilnost čini Social Tap proizvode alatom koji se prilagođava različitim profesionalnim potrebama i situacijama.

specifikacija:

  • Tehnologija: NFC (Near Field Communication)
  • Tip: kartice, privjesci za ključeve
  • Karakteristike: Bežično dijeljenje kontakt informacija i URL-ova
  • Kompatibilnost: pametni telefoni, tableti
  • Energetska efikasnost: Ne zahtijevaju baterije ili eksterne izvore napajanja
  • Ažuriranja: Mogućnost neograničenog ažuriranja kontakt informacija


Sadržaj paketa:
1x Bijela Social Tap kartica
1x Social Tap FOB oznaka
1x Social Tap naljepnica
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene