Maska za lice horor klauna - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval

Šifra: 88-297
58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Maska za lice horor klauna - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Kostim strašnog klauna (maska) za djecu i odrasle od 100% prirodnog lateksa.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Maska za lice horor klauna - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Kostim strašnog klauna (maska) za djecu i odrasle izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno.

maska klauna za karnevalske odrasle

Maske za Noć vještica za dječake / djevojčice (djecu) ili odrasle

Klovnovska maska za Noć vještica izaziva užas svojim strašnim osmijehom i tužnim očima koje su prekrivene tamnom šminkom. Njegov jezivi dizajn stvara utisak da je u pitanju klovn koji će vam umesto smeha donositi noćne more. Klovnov osmeh je tako užasno iskrivljen da osećate hladnoću u grudima. Ova maska od lateksa u obliku strašnog klauna je stoga potpuno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše zastrašujuće klovnove maske se najbolje ističu na Noć vještica, karneval, disko, klub, party ili festival, prava su investicija za vas ako želite impresionirati, a posebno biti cool.

Maska klovna za Noć veštica

Karnevalske maske - Lateks karnevalske maske za djecu i odrasle

Pogodan i kao originalan poklon za voljene osobe. Maske možete kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa na kojima ćete biti u centru pažnje. Posebna mješavina prirodnih lateks materijala jamči upadljiv i ne samo odličan kroj, već i udobno nošenje. Karnevalski kostimi (maske) su pažljivo dizajnirani i sa puno nevjerovatnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje ili čudovišta strašnih filmova.

Maska za lice za odrasle Strašni horor klovn

Sadržaj paketa:

1x Scary Horor maska klauna

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene