Stolni upijač - Uredski 10 kom stolni SET Luksuzni (drveni + koža)

Šifra: 96-009
598,00 KM Cijena bez PDV-a: 498,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Stolni bloter - Kancelarijski 10 kom stolni SET Luksuzni​ od "ZEBRANO" drveta i sintetičke kože (100% ručni rad).

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Stolni bloter - Kancelarijski 10 kom stolni SET Luksuzni​ od "ZEBRANO" drveta i sintetičke kože (100% ručni rad). Ovaj jedinstveni visokokvalitetni stoni set učinit će vaš ured potpuno drugačijim mjestom. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala kože i drveta. Svi proizvodi u ovoj kategoriji izrađeni su od kvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom .

Jedinstveni dizajn crne kože sa smeđim drvetom izgleda maksimalno otmjeno i plemenito - luksuzni dodatak za ured ili radnu sobu. Kožni SET se sastoji od 10 komada kancelarijskog materijala: radni podmetač sa prostorom za skrivanje dokumenata, držač za olovke, držač papira za beleške, stalak za kalendar, 2x jastučić za piće, fioka za dokumente, etiketa i set zlatnih olovaka - hemijska i nalivpera . Luksuz   kožna podloga (mat) - jedinstveni uredski pribor. Podloga za pisanje ili podmetači od umjetne kože.

Idealan kao poklon za šefa ili kolegu u kancelariji

poklon za šefa - uredski dodatak

Radna prostirka je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente.

kožna kancelarijska galanterija

Drvena baza stola sa zlatnom natpisnom pločicom + zlatne olovke - SET olovka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i ​​elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

elegantna radna soba ili radna soba

Luksuzna dupla ladica za dokumente i papir od drveta. Ovaj stoni pribor jedan je od naših najboljih pomoćnika pri radu u kancelariji. Kao rezultat našeg rada svakodnevno dobijamo i stvaramo veliki broj radova . Ali gdje ih staviti? Treba nam mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije sortirali. Naša fioka za dokumente sigurno će vam pomoći!

drveni kancelarijski pribor

ručno rađena koža

100% ručni rad, drvo i 100% sintetička koža - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručna obrada drveta

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađen od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: crna koža i smeđe drvo
plus 10 komada kancelarijskog pribora
plus 100% reciklabilno + ekološki prihvatljivo

specifikacija:

Dimenzije: 49x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: crna
Boja drveta: smeđa
Boja metala pribora: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata
1x držač olovke
1x držač papira za note
1x držač kalendara
2x podloga ispod pića
1x fioka za dokumente
1x pločica s imenom (bez imena) i set zlatnih olovaka sa bazom: hemijska i nalivpera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene