Luksuzni stilski uredski sto SET pribora 11 kom + satovi sa brojčanikom (drvo + koža)

Šifra: 96-051
658,00 KM Cijena bez PDV-a: 548,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Luksuzni stilski uredski sto SET pribora 11 kom + satovi sa brojčanikom (drvo + koža). Originalni kancelarijski poklon od "ZEBRANO" drveta i sintetičke kože

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Dodaci (aksesoari)

Opis proizvoda

Luksuzni stilski uredski sto SET pribora 11 kom + satovi sa brojčanikom (drvo + koža). Originalni kancelarijski poklon od "ZEBRANO" drveta i sintetičke kože (100% ručni rad). Ova jedinstvena, visokokvalitetna garnitura radnog stola pretvorit će vašu kancelariju u potpuno drugačije mjesto. Maksimalni reprezentativni karakter zagarantovan je upotrebom najkvalitetnijih materijala - kože i drveta. Svi proizvodi iz ove kategorije izrađeni su od visokokvalitetnog drveta i prvoklasne 100% sintetičke kože, svi ručno rađeni i pošteno sašiveni i obrađeni HAND MADE proizvodnjom.

Jedinstveni dizajn crne kože sa smeđim drvetom izgleda izuzetno otmjeno - Luksuzan dodatak kancelariji, radnoj sobi. Kožni SET se sastoji od 11 komada kancelarijskog pribora: radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata, stalak za olovke, stalak sa satom, držač za papir za beleške, stalak za kalendar, 2x prostirke za piće, držač za dokumente, stalak sa etiketom, set zlatnih olovki - hemijska i nalivpera.

Idealan kao poklon za vašeg šefa ili kancelarijskog kolegu

kancelarijski sat set drveni poklon za gazdu

Radna podloga je dizajnirana da uvijek ima vaše važne dokumente pri ruci i nije na dohvat ruke znatiželjnim očima oko vas. Zahvaljujući svom skrivenom mjestu, omogućava vam da važne dokumente držite sigurno skrivenim. Ispod korica se nalazi prostor u koji lako možete pohraniti važne dokumente.

uredski blok za pisanje luksuzna koža i drvo

Drveni stoni stalak sa zlatnom natpisnom pločicom + zlatne olovke - SET olovaka se sastoji od nalivpera i hemijske olovke. Ovaj set olovaka vam daje priliku da koristite različite olovke za različite svrhe pisanja. Hemijska olovka se može koristiti za obično pisanje, a nalivpero se koristi za potpisivanje ugovora i drugih važnih dokumenata. Cijeli set izgleda luksuzno i elegantno zahvaljujući korištenju prvoklasnih materijala u proizvodnji. Ova dekoracija stola omogućit će vam pristup olovci ako je potrebno. Nema više traženja olovke na stolu ili unutar ladice.

stalak za olovke office luxury gold

Luksuzan držač za dokumente i papir od drveta. Ovaj stoni pribor jedan je od naših najboljih pomoćnika pri radu u kancelariji. Kao rezultat našeg rada svakodnevno dobijamo i stvaramo veliki broj radova . Ali gdje ih staviti? Treba nam mjesto gdje ih možemo smjestiti kako bismo ih kasnije sortirali. Naša fioka za dokumente sigurno će vam pomoći!

drveni dodatak uredu - držač dokumenata

ručno rađena koža

100% ručno rađeno i orahovo drvo - ovo je idealan poklon za sve koji cijene kvalitetan proizvod

O koži: za proizvodnju naših proizvoda koristi se samo 100% sintetička koža prvoklasnog (ekskluzivnog) kvaliteta . Proizvodnja ovakvih proizvoda je isključivo ručna izrada .

Podržavamo prodaju proizvoda (Animal Friendly) koji nisu izazvali okrutnost prema životinjama. Materijali od kojih se izrađuju luksuzni uredski setovi su prirodni ili sintetički. Koža koja se koristi za izradu kancelarijskih kompleta i dodataka je 100% sintetička koža (Exclusive) i izgleda luksuzno kao originalna životinjska koža, a nijedna životinja nije povređena.

ručno izrađeno drvo

Karakteristike:

plus Visokokvalitetan i elegantan proizvod - proizveden u Turskoj
plus Izrađen od sintetičke kože i drveta
plus 100% RUČNO RAĐENO
plus Luksuzan dizajn: crna koža i zebrano drvo
plus 11 komada kancelarijskog pribora
plus 100% reciklabilno + ekološki prihvatljivo

specifikacija:

Dimenzije prostirke: 59x39x1 cm
Materijal: koža, drvo, metal
Boja kože: crna
Boja drveta: Zebrano
Boja metala dodatne opreme: zlatna

Sadržaj paketa:

1x radna prostirka sa prostorom za skrivanje dokumenata
1x postolje sa satom
1x postolje za olovke
1x držač papira za bilješke
1x držač kalendara
2x prostirke za piće
1x držač dokumenata
1x postolje sa etiketom (bez imena)
1x set zlatnih olovki: hemijska i nalivpera

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene