STEAMPUNK set olovki - pero + 5 perja - Ekskluzivni poklon set

Šifra: 100-020
98,00 KM Cijena bez PDV-a: 81,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

STEAMPUNK set olovki - pero + 5 perja - Ekskluzivni poklon set. Olovka za umakanje u ekskluzivnom dizajnu kao originalan i vrijedan poklon za svakoga.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

STEAMPUNK olovka set - pero + 5 perja - Ekskluzivni poklon set. Olovka za umakanje u ekskluzivnom dizajnu kao originalan i vrijedan poklon za svakoga. Ova posebna olovka nosi ljepotu ere prošlih vremena i omogućava vam da oživite umjetnost kaligrafije sa elegantnim stilom.

Luksuzna olovka STEAMPUNK - poklon za muškarca ili ženu

Luksuzna olovka STEAMPUNK pero - poklon za muškarca ili ženu

Izuzetan poklon za ljubitelje pisanja i vintage stila

Antikna olovka za kaligrafiju je originalan i moderan ukras koji će privući ne samo pisce, umjetnike i ljubitelje knjiga, već i ljude koji vole retro stvari. Njegov smještaj na radnom stolu je zaista izuzetan, jer vizualno proširuje prostor i stvara ugodnu radnu atmosferu. Sa svojom elegancijom i istorijom, ova olovka može svaku kancelariju ili radionicu učiniti prijatnom. Budite inspirirani njegovim kaligrafskim šarmom i uđite u svijet pisanja s jedinstvenim stilom.

set za umakanje mastila za kaligrafsku olovku

Umjetnički izraz sa 5 različitih perova za kaligrafiju

Kaligrafija je umjetnost koja je nastala iz vještine i strasti za pisanjem. Antikna olovka za kaligrafiju daje kaligrafu neograničenu kreativnost i izražavanje. Sa svojih 5 različitih pera može se postići širok spektar efekata i stilova pisanja. Fina pera omogućavaju precizno i detaljno pisanje, što je idealno za stvaranje tankih i delikatnih linija. Naprotiv, deblja pera nude mogućnost stvaranja širih i izražajnijih slova, dajući vašim kaligrafskim radovima snagu i izražajnost.

pero pero, parni punk set

Luksuzni poklon set

Ovaj luksuzni poklon set uključuje olovku sa mastilom i metalnu ručku s originalnim perom. Zajedno čine stilski ukras svakog radnog stola. U kompletu je i staklena boca sa mastilom. Olovka sadrži i visokokvalitetno pero, kojim je vrlo ugodno pisati. Ali u pakovanju ćete naći još 5 pera koji imaju različite široke vrhove.

kaligrafska olovka sa perjem

specifikacija:

  • Metalna verzija olovke
  • Mastilo


Sadržaj paketa:

1x starinska kaligrafska olovka sa perom za umakanje
5x pera za kaligrafiju
1x mastilo

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene