Kutija za olovke - Poklon kutija za olovke od eko kože

Šifra: 100-025
20,00 KM Cijena bez PDV-a: 16,66 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

Kutija za olovke - poklon kutija za olovke od eko kože je elegantan i sofisticiran izbor za luksuzne olovke, koja je podjednako moderna koliko i praktična.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kutija za olovke - Poklon kutija za olovke od eko kože je elegantan i sofisticiran izbor za luksuzne olovke, koji je u trendu koliko i praktičan. Njegov dizajn u tamnoj boji je ukusan i univerzalan, zbog čega je pogodan za poklon bilo kojoj osobi - bilo da je u pitanju vaš kolega, direktor, šef, prijatelj ili član uže porodice. Ova kutija je savršen način da običnu olovku pretvorite u pravi poklon koji će izgledati posebno i plemenito.

Poklon kutija za olovku

Poklon kutija za olovku u crnoj boji

Elegantan i originalan poklon

Kutija je dizajnirana da u nju stanu 2 standardne olovke i da istovremeno garantuje njen siguran transport i skladištenje . Njegova unutrašnja oprema je prilagođena tako da se olovka neće oštetiti čak ni u slučaju slučajnog udara ili pada. Na taj način poklon kutija postaje ne samo estetski privlačna, već i praktičan dodatak.

luksuzne kožne kutije za olovke

Minimalistički dizajn

Međutim, pored svoje praktične upotrebe, crna poklon kutija za olovku donosi i određeni stepen elegancije i sofisticiranosti. Njegov minimalistički dizajn i kvalitetni materijali od kojih je napravljena su zaista zapanjujući i dodaju dodatnu vrijednost svakoj olovci. Bez obzira da li se odlučite pokloniti ovu kutiju ili uz nju priložiti olovku, ona je jedinstven i poseban poklon koji će se sigurno svidjeti svima.

specifikacija:

  • Crna boja
  • Dizajn kože - EKO koža


Sadržaj paketa:

1x Poklon kutija za olovku u crnoj boji

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene