RGB LED naočare za zabavu sa raznim animacijama

Šifra: 27-029
358,00 KM Cijena bez PDV-a: 298,34 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

RGB LED naočale za zabavu sa raznim animacijama - programabilne LED naočare za šou sa 68 piksela u punoj boji. Postat ćete svjetlosni šou koji hoda.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

RGB LED naočare za zabavu sa raznim animacijama - programabilne LED naočare za šou sa 68 piksela u punoj boji. Ako želite da budete u centru pažnje i želite svuda da briljite, samo verujte da će ove naočare biti vaš najbolji izbor. Možete birati između ogromnog broja animacija koje će se pojaviti na vašim RGB naočalama.

Svakodnevno možete mijenjati animaciju u boji i i dalje ćete se jako zabaviti s njom. Oni su najbolji način da privučete pažnju na zabavama, koncertima ili diskotekama. RGB LED naočare za zabavu nemaju integrisanu bateriju. Da biste ga koristili, morate priključiti eksterni punjač kao dodatni pribor.

RGB LED naočare su programabilne naočare sa 68 piksela pune boje na prednjoj strani. LED diode mogu prikazati različite boje miješanjem nivoa crvene, zelene i plave boje. Kao i LED ekran na računaru ili telefonu. Integrirani mikrokontroler Arduino kontrolira boju svakog piksela kako bi prikazao široku paletu šarenih animacija. Iako su LED diode svijetle spolja, zaista svijetle... gotovo su nevidljive iznutra. Sasvim lako možete vidjeti kroz proreze naočala.

Upozorenje: kada nosite ove naočare, bićete u centru pažnje! Nemoguće je previdjeti naočare i odmah dolazite do kontakta s ljudima. Postat ćeš hodajuća svjetlosna emisija i ljudi sa kojima ćeš te zaustavljati da pričaju sa tobom..

šta ćeš dobiti? Dobićete LED panel sa 68 piksela u punoj boji, kontrolnu ploču, rezervnu "hakersku" ploču za dodavanje sopstvenog kola i instalacioni komplet potreban za montažu rama + mali imbus ključ. Takođe ćete dobiti poseban tanak kabl za povezivanje na izvor napajanja. USB kabl je veoma tanak za optimalnu nosivost.

RGB LED naočare

RGB naočale su napravljene isključivo od pažljivo dizajniranih štampanih ploča. Obično je PCB (štampana ploča) skrivena unutar zatvorenog prostora, ali smo koristili 3D modeliranje i precizne tehnike proizvodnje da bismo kreirali strukturu slagalice koja je vrlo jaka. Sklapaju se i rasklapaju kao sadašnje sunčane naočale. Sve elektronske komponente su izložene. Preporučujemo da pazite da ne padnete direktno na tlo i u vodu.

Komplet RGB naočara dolazi sa elektronskim komponentama, potpuno sastavljeni, ali zahtijeva mehaničku instalaciju (bez lemljenja). Potrebno je da spojite nekoliko komada (prilično je zabavno i traje oko 15 minuta), ugradite osam šrafova i spojite kabl. Pakovanje dolazi sa šestougaonim ključem, potreban vam je i mali Phillips odvijač, mala kliješta ili pinceta, te sigurnosni konac ili ljepilo.

Izvor napajanja. Za razliku od jednobojnih LED Matrix naočara, RGB naočare imaju integrisanu bateriju. Zahtijeva mnogo više energije, pa smo odlučili uključiti tanak USB kabel za napajanje koji se može spojiti na širok spektar prijenosnih USB punjivih baterija (možete kupiti u našoj e-trgovini kao opcioni dodatak).

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene