LED naočare za zabavu sa sopstvenim pomerajućim tekstom

Šifra: 27-027
398,00 KM Cijena bez PDV-a: 331,66 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
+

LED naočare za zabavu sa vlastitim pomičnim tekstom - Napišite svoju poruku !! Programirajte vlastiti tekst po vašem raspoloženju ili odaberite neku od različitih unaprijed postavljenih animacija.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED party naočale sa vlastitim pomičnim tekstom - Napišite svoju poruku !! Programirajte vlastiti tekst prema svom raspoloženju ili odaberite neku od raznih unaprijed postavljenih animacija. Ove programabilne LED naočare za zabavu (bijele LED diode) imaju vlastiti softver. Trajanje baterije Li-on baterije od 400mAh je do 4-5 sati ovisno o odabranoj svjetlini i dizajnu. Naočare se pune preko USB kabla (potrebni kablovi uključeni).

Da li se osjećate odlično? Napišite pravi tekst i vjerujte da ćete biti u centru pažnje gdje god da se nalazite! Sa ovim programabilnim LED naočarima imaćete sve oči uprte u sebe. Oni su najbolji način da privučete pažnju na zabavama, koncertima ili diskotekama.

LED programabilne naočare

Možete kreirati vlastite poruke putem LED dioda na prednjoj strani naočala ili birati između raznih animacija. Bilo koji računar sa USB priključkom može se koristiti za učitavanje novih poruka i dizajna.

LED naočale imaju Arduino kompatibilno kolo ugrađeno u desnu sljepoočnicu naočala, a punjivu bateriju ugrađenu u lijevu sljepoočnicu. Sa priloženim softverom Arduino IDE, možete lako promijeniti pomicanje tekstualnih poruka na ono što želite. Također radimo na programu koji je jednostavan za korištenje koji pomaže početnicima da razviju vlastite animirane obrasce.

LED naočare su napravljene od PCB-a (štampana ploča) za jedinstven izgled i lak pristup za elektronske eksperimentatore. To znači da se čaše moraju držati podalje od metalnih predmeta kao što su ključevi i nakit koji bi mogli izazvati kratki spoj u elektronici. Ako dođu u kontakt s vodom ili tekućinom, prije sljedeće upotrebe treba ih potpuno osušiti. Također su jednako krhki kao i svi drugi elektronički uređaji, tako da morate biti oprezni pri rukovanju s njima.

Svi plastični dijelovi LED naočara izrađeni su pomoću štampane RepRap 3D tehnologije.

Tehničke specifikacije:

  • 166 LED dioda
  • 256 nivoa kontrole svjetline LED dioda
  • 400mAh litijumska baterija
  • Punjenje preko USB kabla
  • Ugrađen USB RS232 konverter

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene