Parni čistač za mikrovalnu pećnicu u obliku smiješnog LADY lika

Šifra: 11-524
18,00 KM 8,00 KM Cijena bez PDV-a: 6,66 KM
rasprodato Žao nam je, ali ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards

Parni čistač za mikrovalnu pećnicu u obliku smiješnog LADY karaktera savršen je alat za savršeno čišćenje vaše mikrovalne pećnice.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Parni čistač za mikrovalnu pećnicu u obliku smiješnog LADY karaktera je savršen alat za savršeno čišćenje vaše mikrovalne pećnice. Jednostavno dodajte vodu u posudu i uključite mikrovalnu pećnicu na 5 do 8 minuta na maksimalnu snagu. Gledajte kako se para diže iz glave male figurice dok se bukvalno zagrijava od ljutnje. Para čini naknadno čišćenje mikrotalasne pećnice zaista lakim. Parni čistač je odličan izum koji ne samo da savršeno čisti mikrovalnu pećnicu, već i lijepo izgleda. Biće idealan i kao praktičan poklon.

Čistač za mikrovalnu LADY na paru

Čistač za mikrovalnu LADY na paru

Čisti od masnoće, masti i drugih nečistoća

Mikrotalasna pećnica se koristi u skoro svakom domaćinstvu. Niko ne voli da ona pere. To može da nas iscrpi, a posebno da nam oduzme mnogo vremena. Ovaj odličan izum će cijeniti apsolutno svi. Pranje mikrotalasne pećnice nikada nije bilo tako jednostavno. Ljuta mama ispušta paru, zahvaljujući kojoj mikrotalasnu pećnicu čisti od masnoće, masti i drugih nečistoća. Prljavština se lako otapa, a dodani ocat savršeno eliminira bakterije.

ljuta mama zbog čišćenja mikrovalne pećnice parom

Jednostavan rad

Zato je mikrovalni parni čistač pravi alat, koji ispušta paru nakon pokretanja i čisti mikrovalnu od masnoće, masti i drugih nečistoća. Kada koristite, samo sipajte sirće i vodu u posudu za merenje i stavite figuru u mikrotalasnu. Zatim uključite mikrovalnu pećnicu i čišćenje može početi. Kada lik pusti svu paru, samo otvorite mikrovalnu pećnicu i obrišite je suhom krpom. Prljavština će se rastvoriti i ako u vodu dodate sirće, eliminisaćete bakterije. Bit će čist i spreman za grijanje sljedećeg ručka ili večere.

specifikacija:

  • To je zabavan poklon
  • Jednostavan je za upotrebu i efikasan
  • Materijali: ABS
  • Dimenzije proizvoda: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Težina: 90 grama


Sadržaj paketa:

1x parni čistač za mikrovalnu pećnicu

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene