Mašina za proizvodnju slatkiša - Nostalgia RETRO mašina za konac za bombone

Šifra: 11-544
118,00 KM 90,00 KM Cijena bez PDV-a: 75,00 KM
rasprodato Žao nam je, ali ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards

Mašina za proizvodnju slatkiša - Nostalgia RETRO mašina za konac za slatkiše kod kuće. Uz aparat za šećernu vunu možete uživati ​​u šećernoj vuni kao u zabavnom parku.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mašina za proizvodnju slatkiša - Nostalgia RETRO mašina za konac za slatkiše kod kuće. Uz aparat za šećernu vunu možete uživati ​​u šećernoj vuni kao u zabavnom parku ili nekoj drugoj proslavi. Uz kompaktnu mašinu koja ima nostalgičan retro dizajn i vrlo je jednostavna za korištenje , možete napraviti šećernu vunu u udobnosti svog doma. Ovaj nezamjenjiv aparat za šećernu vunu najbolje će privući oči na dječjim rođendanima i ljetnim zabavama.

Aparat za šećernu vunu za dom u retro dizajnu - mašina za šećernu vunu

Proizvodnja šećerne vate ne košta mnogo, ali je vrednija za vašu decu nego što mislite. Djeca uživaju u posjetu zoološkom vrtu, zabavnim parkovima ili festivalu. Ako želite da porodične proslave ili dječije rođendane učinite ugodnijim uz šećernu vunu, nabavite ovaj aparat za šećernu vunu za svoj dom.

mašina za šećer u pamučnom retro stilu

Retro dizajn proizvođača slatkiša

Pored mogućnosti pripreme šećerne vate, proizvođač će vas na prvi pogled oduševiti svojim izgledom, kao da se vratio iz 50-ih. Možete ga koristiti za pravljenje šećerne vate kako od granuliranog šećera tako i od raznih bombona. Tako ćete dobiti šarenu, veselu šećernu vunu. Osim toga, produkcija je zabavna i njome ćete razveseliti djecu.

mašina za šećernu vunu

Jednostavna proizvodnja pamučne vune

Aparat za proizvodnju slatkiša je vrlo jednostavan za rukovanje. Samo dodajte šećer, uključite mašinu i nakon što se formiraju šećerna vlakna, omotajte ih oko drvenih štapića. Ako želite šećernu vunu u boji, samo dodajte nekoliko kapi prehrambene boje.

retro dizajn mašina za šećernu vunu

Lako čišćenje i skladištenje

Mašina je veoma kompaktna i može se rastaviti , tako da se lako čisti i zauzima minimalno prostora. U pakovanju je uključena čaša za merenje šećera. Ako želite da napravite šećernu vunu za nekoliko minuta i obradujete svoju decu, aparat za proizvodnju slatkiša će vas sigurno prijatno iznenaditi.

specifikacija:

  • Lako se čisti
  • Dolazi sa EU adapterom
  • Materijal: ABS
  • Dimenzije: Ø 31 x 25 cm
  • Težina: 1,17 kg

Sadržaj paketa:
1x aparat za šećernu vunu

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene