Kostimi za Noć vještica - Goli muškarac

Šifra: 91-006
118,00 KM Cijena bez PDV-a: 98,34 KM
rasprodato Žao nam je, ali ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto

Kostimi za Noć vještica - Goli muškarac najbolji karnevalski kostim, koji možete kupiti. Goli muškarac - pravo morfološko odijelo, ili zaista goli muškarac?

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Kostimi za Noć vještica - Goli muškarac najbolji karnevalski kostim, koji možete kupiti. Goli muškarac - pravo morfološko odijelo, ili zaista goli muškarac? Postanite druga osoba i zabavite sebe i druge. To je kako nositi kožu nekog drugog! Nova tehnologija štampanja visoke rezolucije stvara najrealističniji kostim na tržištu. To je apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica.

Carnival Morph kostimi koji su najbolji za Noć vještica, karneval, diskoteku, u klubu, na zabavi ili festivalu su najbolja investicija za vas ako želite privući pažnju i biti posebno cool. Pogodno kao poseban poklon za voljene osobe. Kostimi se mogu kupiti online u našoj e-trgovini. I pripremite se za puno fotografija i videa jer ćete biti u centru pažnje.

kostym goli muškarac

Kostimski karneval - dvostruki šavovi po cijeloj unutrašnjosti kostima osiguravaju dug vijek trajanja, dok dva patentna zatvarača omogućavaju brzo i jednostavno preoblikovanje i demorfiranje. Posebna kombinacija materijala osigurava veću atraktivnost odijela, a 13% spandeksa (elastana) garantuje ne samo odličan dizajn , već i udobno nošenje.

Kostimi su pažljivo dizajnirani našom tajnom mješavinom elastana, što znači da vam naš kostim bolje stoji , traje duže i donosi vam sate zabave. Sa toliko sjajnih uzoraka možete se pretvoriti u svoje omiljene superheroje, nevjerovatne životinje i strašna čudovišta za Noć vještica.

Za više informacija:

Više zabave, više akcije, više prijatelja, više priča i iskustava
Izrađen od najkvalitetnijih materijala za maksimalnu udobnost i izdržljivost.

morf karnevalski kostimi stolne veličine

Morph odijelo ne stoji tako dobro kao obična odjeća! Molimo pažljivo pogledajte našu tablicu veličina kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu veličinu. Odabir morf kostima ovisi o visini, tako da ne brinite ako imate veću ili manju haljinu.

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene