Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360°)

Šifra: 71-052
78,00 KM 58,00 KM Cijena bez PDV-a: 48,34 KM
na lageru Proizvodi su na lageru i spremni su za isporuku.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360°) - je idealno postolje + držač za mobilni telefon, pogodno za svaku kreativnu osobu.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Mobilni stalak SELFIE + pametno praćenje lica (360°) - je idealan stalak za mobilni telefon + držač, pogodan za svaku kreativnu osobu današnjice. Zabava, informacije, kultura – sve se to seli u online prostor i kreiranje ovog sadržaja više nije ograničeno na odabrane pojedince. Multimedijalni sadržaj može kreirati zaista svatko, a držač Follow me će vam umnogome olakšati ovu aktivnost. Stalak za iPhone ili Android pogodan je za Vlogging, pozivanje, Instagram ili YouTube kreiranje. Da li volite da pravite selfie? Nema problema - zahvaljujući praćenju vašeg lica, uređaj će služiti i kao zgodno postolje za SELFI.

Mobilni stalak će pratiti svaki vaš korak zahvaljujući tehnologiji praćenja lica. Možete ga koristiti i kao postolje za SELFI.

držač za pametni mobilni telefon

Stolni stalak za mobilne telefone može pratiti korisnika praćenjem njegovog lica pomoću rotirajuće glave (360 stepeni). Stalci za mobilne telefone sa ovom funkcijom savršeni su za Vlogging, FaceTime, TikTok ili za kreiranje na mnogim drugim online platformama . Zahvaljujući njemu, bez napora možete kreirati fotografije ili video zapise na svom pametnom telefonu. Možete jednostavno spojiti držač mobilnog telefona na stativ koristeći bluetooth i dostupnu aplikaciju . Aplikacija također uključuje brojne modove i filtere za najbolje i najjednostavnije korisničko iskustvo.

Postolje za telefon vam olakšava strimovanje ili kreiranje video zapisa i kratkih skica.

tiktokyoutube

Zahvaljujući podesivom nosaču, pogodan je za većinu pametnih telefona , a moguće je podesiti i željeni ugao snimanja. Postolje za telefon ima navoj za stativ koji se nalazi na dnu, što ga čini još efikasnijim i raznovrsnijim. Stalak za mobilni telefon vam doslovno oslobađa ruke, zahvaljujući funkciji praćenja uvijek ćete biti na snimku bez držanja telefona u rukama i tako ćete izgledati prirodnije na snimku - što je odlična funkcija prilikom striminga ili kreiranja raznih videa . Moći ćete ga koristiti i za video poziv sa porodičnim prijateljima ili za poslovne sastanke na mreži.

Karakteristike:

Materijal: ABS
Dimenzije: 9,3 x 9,3 x 16,5 cm
Težina: 160 g
Napajanje: 3xAA baterije (nisu uključene)

Sadržaj paketa:

1x Follow Me Pod
1x Manual

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene