Držač za mobilni u automobilu - Automatski Qi bežični + infracrveni senzor i podloga za 360°

Šifra: 71-021
118,00 KM Cijena bez PDV-a: 98,34 KM
naručite unaprijed Isporuka proizvoda za oko 1-3 sedmice.
Tako je! Šaljemo pošiljku za US
Cards
Bank
Crypto
+

Držač za telefon u automobilu - automatski Qi bežični + infracrveni senzor i podloga koja se okreće za 360°. Držač za pametni telefon na koji možete bezbedno da postavite svoj mobilni telefon.

Zaštita kupca

  • Besplatna zamjena robe u roku od 30 dana
  • Garancija na proizvode – 24 mjeseca
  • Garancija povrata novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Držač za auto telefon - automatski Qi bežični + infracrveni senzor i 360° okretna podloga. Držač za pametni telefon na koji možete bezbedno da postavite svoj mobilni telefon. Ovaj držač za bežično punjenje telefona podržava Qi tehnologiju brzog punjenja dizajniranu posebno za novu generaciju korisnika pametnih telefona. Samo priključite priloženi USB kabl tipa C u priključak za punjenje držača za automobil (na dnu držača), a zatim u USB port u vašem automobilu i držače se automatski aktiviraju i čvrsto će uhvatiti mobilni telefon. Nakon postavljanja uređaja (telefona) na površinu za punjenje, odmah počinje punjenje . Tehnologija automatskog infracrvenog skeniranja omogućava vam da jednostavno umetnete svoj pametni telefon u držač jednim pokretom ruke i pustite ga da se puni.

Automatski držač za mobilni telefon u autu

Drzac za telefon u automobilu

Mnogi automobili sada imaju ugrađene USB portove, što omogućava punjenje automobila, ali takvo rješenje možda nije savršeno jer je punjenje često sporo i glomazno. Zato je dodavanje držača za bežično punjenje automobila toliko važno, jer može ponuditi efikasno i praktično punjenje. Ovaj držač za bežično punjenje mobilnih telefona u automobilu je univerzalno rješenje za pametne telefone i dizajniran je da bezbedno poboljša iskustvo vožnje. Samo iskoristite domet, snagu i stabilnost teleskopske ruke kako biste pronašli idealnu poziciju za svoj pametni telefon.

Nosač mobilnog automobila - Automatski XMount

Za mnoge vlasnike automobila, držač za telefon u automobilu je neophodan dodatak za sigurnu vožnju i udobnu vožnju. Kvalitetan držač za automobil pomoći će vam da poboljšate svoje iskustvo vožnje i učinite ga udobnijim. Međutim, ovaj automatski držač za automobil je mnogo više od običnog držača za telefon. Ovaj automatski držač za automobil za bežično punjenje mobilnih telefona, kombinuje odličan dizajn i moćne funkcije . Potrebno je voziti auto na drugi nivo. Nema potrebe da trošite vrijeme na podešavanje držača i ručno postavljanje telefona. Možete početi puniti u sekundi i fokusirati se na vožnju.

Držač za pametni telefon sa punjačem - LEXUMA XGERM

Držač za pametni telefon

Qi funkcija bežičnog punjenja dizajnirana je posebno za novu generaciju korisnika pametnih telefona. Možete početi puniti u sekundi i fokusirati se na vožnju. Temperatura automobila ljeti može biti i do 60 stepeni. Čak i pri visokim temperaturama, naš Xmount će i dalje biti pričvršćen za komandnu tablu pomoću polipropilenske podloge koja čvrsto pristaje. Ova PP podloga može se zalijepiti za kontrolnu ploču čak i na vrlo visokim temperaturama vozila, a zahvaljujući njoj, Xmount će biti čvrsto pričvršćen čak i na visokim temperaturama.

Držač za automobil sa bežičnim punjenjem

držač za mobilni automobil

Držač za bežično punjenje automobila u automobilu jedan je od najprodavanijih auto dodataka u SAD-u i Evropi. Sa najsavremenijim tehnologijama poput područja za brzo Qi punjenje , infracrvenog senzora i moćnog držača za telefon , ovaj automatski držač za automobil je neophodan dodatak za vaše automobile. Moći ćete uživati u najudobnijem iskustvu vožnje koje ste ikada doživjeli. Vrijedi napomenuti da ručice držača mogu automatski otkriti veličinu vašeg telefona i podesiti širinu krakova za držanje telefona. Ručice za držanje mogu čvrsto držati telefone bilo koje veličine dostupne na tržištu.

3 u 1 rješenje - multifunkcionalni držač

Pričvršćeni držač za mobilni telefon na vjetrobranu, instrument tabli ili ventilaciji - s Qi brzim punjenjem

infracrveni senzor za auto držač

Rotacija za 360 stepeni

Potpuna rotacija od 360 stepeni daje vam najbolji ugao gledanja

Rotacija držača automobila za 360 stepeni

Infracrveni senzor

Tehnologija automatskog infracrvenog skeniranja omogućava vam da jednostavno umetnete svoj pametni telefon u držač jednim pokretom ruke i pustite ga da se puni.

infracrveni senzor - bežični držač za pametni telefon

Zgodno rukovanje

Možete provjeriti Google mapu, dolazne pozive i poruke na lakši način

auto držač za mobilni telefon automat

Kompatibilnost

Držač je kompatibilan sa različitim tipovima ventilacionih otvora (ventilacija)

Držač za mobilni telefon za ventilacione otvore - kompatibilnost

Izrađen od vrhunskih materijala i korištenjem vrhunske tehnologije

bežični držač u autu

Bežični auto punjač:
1. Otvaranje/zatvaranje držača sa tehnologijom automatskog infracrvenog senzora - pametni telefon se automatski puni kada se stavi u držač
2. Dodirno dugme za jednostavno odvajanje pametnog telefona od držača jednim prstom - garantuje udobnost i sigurnu vožnju
3. Radi sa svim pametnim telefonima s Qi bežičnim punjenjem
4. Široka kompatibilnost - pogodno za većinu mobilnih telefona
5. Stabilna veza - PP (polipropilenska) podloga je prilagođena za sigurno pričvršćivanje. Čak i kada je temperatura vozila visoka, Xmount držač ne pada lako.
6. Indikatori: Crveno LED svjetlo - Standby, Plavo LED svjetlo - Punjenje

specifikacije:

Boja: crna
USB priključak: USB-TYPE C
Certifikacija: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Snaga: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Podržava Qi punjenje/infracrveni senzor/rotaciju od 360 stepeni
Izlaz: 9V/1,2A, 5V/1,5A
Dimenzije: 126 x 70 x 21 mm
Težina: 100 g

Sadržaj paketa:

1x auto držač za telefon
1x držač za 360° okretni držač za instrument tablu/šoferšajbnu
1x držač za ventilaciju automobila (otvori za ventilaciju)
1x USB kabl tipa C

Diskusija o proizvodu (0)

Imate neko pitanje o proizvodu?
Postavite ga u ovom odjeljku.

Još nema pitanja
Odgovor na vaše pitanje poslat ćemo na ovu mejl-adresu.

Ocjena proizvoda (0)

Još nema ocjene