Najbolje maske i kostimi za Noć vještica za karneval: TOP #13 savjeta

Najbolje maske i kostimi za Noć vještica za karneval: TOP #13 savjeta (ideja) ne samo za djecu (djete), već posebno za odrasle. Zastrašujući kostimi duhovi, čudovišta, heroji i tako dalje.. 31. oktobar je vrijeme za sve duhove i čudovišta, maske i kostime, jer to je Noć vještica. Pa hajde da obučemo neki strašni karnevalski kostim ili masku i zašto ne viknemo huuuuuu... i da se malo uplašimo :)

U istoriji se priča da se prvog dana novembra pojavljuju duše mrtvih, koje pokušavaju da ovladaju svim živim ljudskim bićima i uđu u ljudsko telo. I tako su ljudi pozvali u pomoć da se zaštite od ovih duhova - osvijetlite dan na Noć vještica . Prvo u obliku svijeća, fenjera ili ugljevlja do svijeće u izrezbarenim tikvama u obliku lica, dok se ta tradicija zadržala do danas.

maske i kostimi za Noć vještica

Donedavno ovaj praznik nije bio toliko rasprostranjen kod nas, opšte je poznato da je Noć veštica najtradicionalnija u SAD, gde se ovaj praznik obeležava još od 19. veka. Ljudi, posebno djeca i omladina, nose razne karnevalske kostime i zastrašujuće maske tokom Noći vještica, a oslikana lica su i znak da su namijenjena otjeranju zlih duhova i zlih sila. Danas je ovaj praznik prije svega vrijeme zabave i adrenalinske avanture, a uglavnom privlači djecu, koja prave ili nose karnevalske maske za djecu i idu od vrata do vrata da plaše stanovnike kuća i stanova, a ona ih daruju sa slatkišima ili voćem, uglavnom u Americi, Australiji i drugim zemljama.

karnevalske kostime i maske za Noć vještica

Kod nas Noć vještica nije uobičajena kao u Americi, ali kako vrijeme odmiče, kod nas počinju da se održavaju razne žurke za Noć vještica, strašne žurke, maskirani karnevali ili diskoteke za Noć vještica, gdje možete doživjeti tajanstvenu magiju nepoznate maske na adresi zabava za Noć vještica, a to donosi puno zabave i avanture. Neki su već doživjeli Noć vještica kao još jedan praznik sličan Uskrsu ili Božiću, pa svoje domove ukrašavaju bundevama ili ukrasima u sablasnom stilu Noći vještica i provedu lijepo veče ispred TV-a, kada gledaju film duhova ili horor.

Ali oni koji zaista vole da se plaše i ne napuštaju praznik Noći veštica tek tako, jedva čekaju cele godine da obuku karnevalski kostim ili zastrašujuću masku . A kako je magična sablasna noć vještica , jer čak i djeca u školi već jedva čekaju kada će moći da nose maske za dječji karneval, poput vještice, đavola, kostura, smrti, čarobnjaka, čudovišta ili stvorenja, spidermana , superman, Harry Potter, princeza, ratnik, neka zivotinja ili drugi karnevalski kostimi za djecu .

Noć vještica nije o tome kako uplašiti djecu ili odrasle, prije svega je zabava, adrenalin i avantura da svojom maskom ili kostimom izazovete mali strah i osjećaj ugodnog straha :)

Odrasli i mladi jedva čekaju zabavu ili diskoteku za Noć vještica, kada sa oduševljenjem biraju karnevalske maske poput krvožednih životinja, vukodlaka ili besmrtnih vampira, ili maske za Noć vještica poput strašnog i morbidnog zombija ili mrtvaca, mumije i drugih maski za Noć vještica . I naravno, svi kostimi za djecu ne moraju biti strašni, ružni i užasno strašni. Samo odaberite masku za Noć vještica koja nije strašna kao što je Spiderman, Ironman, mumija, Ironman ili terminator, kiklop, kostim klovna ili samo nosite strašne dodatke kao što su kravata ili rukavice.


A gdje možete pronaći ove kostime za Noć vještica, strašne maske ili karnevalske kostime ? Naša e-trgovina Cool-mania ima veliki izbor maski i kostima spremnih za ovaj praznik Noći vještica, samo trebate zaroniti u našu ponudu i zabaviti se ili prestrašiti birajući pravu masku. I eto vas, za vas smo pripremili neke od naših savjeta za karnevalske maske i kostime za Noć vještica , a mi ćemo biti jako sretni ako naši kostimi i maske za Noć vještica pruže savršenu zabavu i ugodno jezivu noć :)

#14 Grinch (zeleni vilenjak) maska za lice sa rukavicama

karnevalski kostim maska za lice najbolji kostimi grinch

Grinch (zeleni vilenjak) maska za lice sa rukavicama - za djecu i odrasle za Noć vještica ili karneval. Grinch kostim (maska) izrađen od 100% prirodnog lateksa, koji je ekološki prihvatljiv i netoksičan. Gledanje i disanje kroz usta i nos maske je ugodno i prozračno. Ova maska od lateksa u obliku Grincha je stoga apsolutno idealan i originalan izbor za Noć vještica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane i druge. Naše Grinch maske se najbolje ističu na Noć vještica, karneval, disko, u klubu, na zabavi ili festivalu, prava su investicija za vas ako želite impresionirati i, prije svega, biti cool.

#13 LED dioda osjetljiva na zvuk   Maska podzemlja

zubi maska za lice Noć vještica strašne maske

Svako ko je gledao film Podzemlje će se zapitati zašto ova maska za Noć vještica ima toliko zuba! Srećom, ova maska je bezopasna, definitivno ne grize, pa čak i pomalo šarmantna, jer je DJ maska za lice osjetljiva na zvuk i treperi uz muziku. Stoga je savršeno prikladan za zabavu za Noć vještica, disko ili maskirani karneval . I veoma je efektna, pogotovo kada počne da bljeska u potpunom mraku i tada već zažalimo osobu šta će biti pored tebe koja nosi ovu masku :)

#12 LED Purge maske

čistka maska vještica

Želite da se zabavite na zabavi za Noć vještica ili maskiranom karnevalu , ali ne želite da vas neko prepozna? Zato stavite PURGE masku i doživite uzbudljiv osjećaj da ste neko drugi, barem na neko vrijeme. LED maska za čišćenje za Noć vještica - univerzalna maska za sve. LED maske sa zastrašujućim ili horor motivima, u svakom slučaju privlače pažnju bukvalno na prvi pogled. Uostalom, ne vidite blistavu masku za čišćenje ili masku lobanje svaki dan.

#11 LED svjetleća kravata i LED leptir mašna

maske za Noć vještica sa led kravatom led neonska mašna za Noć vještica

Ako ste pomalo konzervativni tip i ne žurite sa smelim maskama ili kostimima, a idete na Halloween party ili disko, stavite ovu LED kravatu ili LED leptir mašnu i tako ispunite uslov ulaska u masku . Ili uz ovu svjetleću LED kravatu i ova LED leptir leptir mašna je prikladan način da dođete na zabavu u duhu Noći vještica ili karnevala u maskama , pa tako dođete u maski ili se jednostavno uklopite s drugima u karnevalskim kostimima ili maskama.

#10 LED trepćuće rukavice - Skeleton

LED svjetleće skelet rukavice

Ove skeletne rukavice sa LED svjetlom savršene su za zabavu za Noć vještica , disko ili karnevale pod maskama. Naravno, pogodne su i kao originalan poklon . Ako želite da budete cool i impresionirani, ili ako volite da budete u centru pažnje, ove LED rukavice će svakako privući veliku pažnju i najefikasnije su u mraku, upravo u atmosferi Noći vještica :).

#9 SPIDERMAN maska za lice

maska za spiderman halloween

Da li želite da budete super heroj sa neverovatnom snagom , izdržljivošću i brzinom, a iznad svega, kul i dobra osoba? Zato budi SPIDERMAN! Ova maska Spajdermena od lateksa je stoga potpuno idealan i originalan izbor za Noć veštica, karneval, maskenbal, razne zabave, rođendane.

#8 BATMAN - maska za lice

maske za Noć vještica u obliku batmana

A imamo još jednog superheroja iz stripova i iz filma - BATMAN-a , koji je poznat po svojoj mračnoj i misterioznoj ličnosti , koji se bori protiv kriminala u Gotamu. Batman maska vam omogućava da se preobrazite u ovu simboličnu figuru i postanete čuvar pravde na raznim kostimiranim događajima kao što su Noć vještica, rave zabave ili maskenbal.

#7 Maska za lice - JOKER

Maska u obliku Halloween - JOKER

HaoZZZZZ i nepredvidljivost , to su glavne karakteristike kultnog lika, kojeg valjda svi znaju i po prepoznatljivom izgledu, a posebno po širokom krvavom osmehu, koji vas ne nasmeje... Ko je ovo? Sa ovim tipom koji se zove JOKER je teško petljati jer nikad ne znaš šta smjera. Odlična maska za lice za Noć vještica za svaku zabavu, karneval ili mačju zabavu ili disko.

#6 JIGSAW maska za Noć vještica

Noć vještica zastrašujuća maska za lice slagalica

Dakle, sa ovom maskom ćete sigurno savršeno predstavljati svijet horora. JIGSAW maska će unijeti dozu tame i straha i dati vašem liku za Noć vještica jeziv i misteriozan izgled. Jigsaw, poznat i kao John Kramer, je izmišljeni lik iz serije horor filmova "Saw", definitivno spada u popularne maske za Noć vještica ili za žurke ili maskenbale.

#5 Spajdermen kostim

morf karnevalski kostim Spajdermena

Ali ne svi karnevalski kostimi ili maske za Noć vještica moraju biti zastrašujući i sablasni. Kostim Spajdermena je podjednako zanimljiv i pogodan i za Noć veštica i za karneval . Uostalom, pretpostavljam da skoro svaki dečko pa čak i muškarac želi da postane strip ili pravi heroj koji se bori protiv zla, brani nevine i spasava svet :)

#4 Kostim dinosaura za Noć vještica

kostim dinosaurusa za Noć vještica

Tako da se ovaj kostim zaista ne može previdjeti :) Kostim dinosaura - kostim dinosaura na naduvavanje do 2,2m - XXL veličina kao karnevalski kostim za muškarca ili ženu (odrasle) za karneval ili Noć vještica. Ako ovaj kostim nosite u diskoteci ili se prodajete na ulici tokom praznika Noći vještica, budite sigurni da ćete izazvati veliku buku i veliku zabavu na bilo kojoj zabavi ili proslavi.

#3 HORSE maska za glavu

Maska konjske glave za Noć vještica
Jeste li ljuti u školi, na poslu ili ste sa partnerom kod kuće? Sve je to gotovo, stavite masku konja na glavu i očešljajte savršenu grivu. Osjećaš li to, da? Nema više stresa, grudi vam se nadimaju, srce vam snažno kuca - više ne morate da brinete o ljudskim svakodnevnim problemima, jer ste konj, i konačno ste slobodni ! Maska za HORSE glavu za Halloween party , disko ili rođendansku zabavu, svugdje sa ovom maskom ćete izazvati smijeh i zabavu.

#2 Kostim za Noć vještica BANANA

kostim banana karnevalska maska
Ako želite da izgledate originalno na maskenbalu ili samo da se zabavite na rođendanskoj zabavi sa prijateljima, ovaj kostim je pravi izbor. Ako želite da kupite smiješan kostim, ovaj kostim BANANA će biti pravi za vas! Kostim je pogodan i za muškarce i za žene. Karnevalski kostim savršeno za Noć vještica ili bilo koju drugu zabavu.

#1 Vampirski zubi - Drakula

vampirski zubi za očnjake za zabavu za Noć vještica

Kada se bliži zabava za Noć vještica , ovi vampirski zubi bit će savršeni dodatak vampirskoj odjeći. Zubi vampira za Noć vještica poput Drakule su zastrašujući i savršeni za bilo koju rejv zabavu, Noć vještica, maskenbal ili proslavu. Zalijepite ih na svoje očnjake, nanesite malo crvene boje poput lažne krvi, i efekat će biti savršeno uvjerljiv, a možda će vam neko i dozvoliti da zagrizete :)